Pražský koncert Fabian bude natáčet francouzská TV

Datum: 27.05.2015
Praha 27. května (PROTEXT) - Jedinečný koncert Lary Fabian 5. června v Praze bude natáčet francouzská televize. Buďte u toho! Záznam z koncertu Lary Fabian v pražském Foru Karlín se bude vysílat v mnoha zemích světa a vznikne i originální DVD. Pro toto natáčení si Lara Fabian...
Praha 27. května (PROTEXT) - Jedinečný koncert Lary Fabian 5. června v Praze bude natáčet francouzská televize. Buďte u toho! Záznam z koncertu Lary Fabian v pražském Foru Karlín se bude vysílat v mnoha zemích světa a vznikne i originální DVD. Pro toto natáčení si Lara Fabian vybrala pražské publikum, které ji loni na dvou zcela vyprodaných koncertech nadchlo. Lara Fabian se narodila v Belgii, dětství však prožila se svojí italskou maminkou na Sicílii. Osudovým se jí stalo setkání se skladatelem Rickem Allisonem. Díky němu se přestěhovala z Evropy do kanadského Quebecu a vydala tam svoji první desku Lara Fabian. Svým nádherným hlasem brzy očarovala celý svět. Na její tvorbě diváci celého světa milují kombinaci popu, šansonu, world music, jazzu i klasické hudby. "Jsme nesmírně hrdí na to, že si Lara vybrala pro své natáčení právě Prahu, je to pro nás jako dostat zlatou medaili za produkci. Ale není to jen o nás, ale především o skvělých divácích, kteří na obou pražských koncertech v říjnu 2014 vytvořili tak nádhernou atmosféru,“ říká Zdeněk Masopust z pořadatelské agentury BTL AGENCY. V exkluzivním rozhovoru se Lara Fabian přiznala, že její úspěch zdaleka není zadarmo. Svůj nádherný hlas denně cvičí a před každým koncertem se velmi dlouho rozezpívává se svým učitelem zpěvu. Loni byl v době pražského koncertu bohužel nemocen a nemohl s Larou přijet osobně. První, co tehdy Lara Fabian kontrolovala ve svém hotelovém apartmá, bylo rychlé připojení k internetu, aby mohla pokyny svého učitele poslouchat alespoň přes skype. Letos je učitel zdráv a už má zarezervovaný pokoj hned vedle toho jejího. Diváci se mohou těšit opět na nádherný Lařin hlas, který rozezní akusticky dokonalé prostory Fora Karlín. A nejen to. Všichni, kteří si zakoupí vstupenky na tento koncert, se budou přímo účastnit natáčení francouzské TV, a možná právě jejich záběry se stanou součástí videa, které bude Laru prezentovat po celém světě. Datum a místo konání: 5. června 2015 od 20 hod, Forum Karlín, Pernerova 53, 186 00 Praha 8 - Karlín Poslední vstupenky v prodeji - exkluzivně v síti Ticketsream www.ticketstream.cz/larafabian v ceně již od 590 Kč. Pro více informací o koncertě, cenách vstupenek a jejich kategoriích kontaktujte: BTL Agency Zdenek Masopust masopustzdenek@gmail.com www.btlagency.cz Olšanská 1a, Praha 3 +420 604 428 560 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.