Spojení robotů, česká METILA a zahraniční NAO

Datum: 28.04.2015
Praha 28. dubna (PROTEXT) - Česká neurotechnologie METILA nově povede inteligentní dialog prostřednictvím humanoidního robota NAO. Společnost Cyber Global, s.r.o. vyvinula inteligentní neurotechnologii METILA, která vede s člověkem dialog a rozumí jeho obsahu. Cyber Global jako...
Praha 28. dubna (PROTEXT) - Česká neurotechnologie METILA nově povede inteligentní dialog prostřednictvím humanoidního robota NAO. Společnost Cyber Global, s.r.o. vyvinula inteligentní neurotechnologii METILA, která vede s člověkem dialog a rozumí jeho obsahu. Cyber Global jako první soukromá instituce v České republice získala robota NAO od společnosti Aldebaran. NAO je jeden z nejvyspělejších robotů na světě. Společnost Cyber Global bude dále spojením umělé inteligence METILA a humanoidního robota NAO realizovat inovativní skok k inteligentním robotům. Spolupráce těchto nových technologií přináší přelomový zvrat a nové příležitosti. Tyto nové trendy primárně směřují k uplatnění v oblasti vzdělávání, služeb a komunikace. Dále navazují oblasti bankovnictví, finančnictví, zdravotnictví, obchodu a vzdělávání. Skupina dceřinných společností People Global Limited z britské Cambridge a české Cyber Global připravují projekt „Výchova robota“. Investor a autor METILA, Gustav Mistrík sdělil: "Zájemci mohou výjimečně získat první cenné zkušenosti z dialogu s umělou inteligencí na vychovarobota.cz." Kontakt: info@cyberglobal.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.