Rekord padl, největší české čokoládové vejce si mohou lidé prohlédnout v NG Myslbek

Datum: 01.04.2015
Praha 1. dubna (PROTEXT) - V Nákupní Galerii Myslbek během Velikonoc na návštěvníky čeká největší čokoládové vejce v České republice. Rekordní čokoládovou kraslici si zde mohou prohlédnout od 2. do 6. dubna. Oficiální přeměření a zapsání rekordu provedla agentura Dobrý...
Praha 1. dubna (PROTEXT) - V Nákupní Galerii Myslbek během Velikonoc na návštěvníky čeká největší čokoládové vejce v České republice. Rekordní čokoládovou kraslici si zde mohou prohlédnout od 2. do 6. dubna. Oficiální přeměření a zapsání rekordu provedla agentura Dobrý den, která se zaměřuje na české rekordy a kuriozity. Největší česká čokoládová kraslice měří 153 cm na výšku a 103 cm na šířku a spotřebovalo se na ni 12 kilogramů čokolády. Ozdobena je 5 metrů dlouhou mašlí a 300 čokoládovými pralinkami Merci ve tvaru vajíček a srdíček. Došlo tím k překonání starého rekordu, který od roku 1959 držela čokoládovna v Olomouci. Z cukrárny Dortisimo na Praze 9, kde na kraslici pracovali cukráři Tomi Reida a Peter Sipos, putovala do prostor Nákupní galerie Myslbek na nákladním autě. Barbora Frydrychová, marketingová manažerka NG Myslbek, přibližuje dokončování celého projektu: "Velkou výzvou byla nejen samotná výroba, ale i následný převoz hotového vejce z cukrářské firmy k nám do Myslbeku. Vejce bylo možné uchopit poměrně nestabilně pouze na spodní části, aby se neponičilo. S jeho transportem pomáhali tři muži. I přes divoké počasí nakonec bylo dopraveno do nákupní galerie v pořádku a jsme moc rádi, že se jím můžeme pochlubit.“ Zdobení fondánových vajíček Vystavené čokoládové vejce je doplněno dvěma menšími variantami z bílého fondánu a čokofixu, které si budou moci návštěvníci ozdobit podle své fantazie. K dispozici jim je barevný fondán, z něhož si mohou vykrájet různé velikonoční motivy, a ty na vejce nalepit. V Nákupní galerii Myslbek bude o Velikonocích příležitost zakoupit širokou škálu čokoládových produktů. Návštěvníci se v rámci oslav mohou těšit i na akci Pečení pro děti, výtěžek z prodeje poputuje na Konto Bariéry. Hostem na akci bude herečka Eva Hrušková. O Nákupní galerii Myslbek Myslbek je nákupní zónou v historickém srdci Prahy - v prestižní a slavnými značkami vyhledávané ulici Na Příkopě. Světové značky tu tradičně představují kolekce, které u nás nejsou jinde k dostání, a pro každou společnost je pobočka v této ulici jistou zárukou slávy a úspěchu. Nákupní galerie Myslbek je umístěna v srdci této Mekky módy. Najdete tu obchody s oblečením mnoha stylů pro každý věk i příležitost, ale i obchody s kosmetikou a obuví. Kromě notoricky známých obchodů, jako jsou H&M, Next nebo Intersport, tu najdete i exkluzivní kolekce značek Guess by Marciano, Pepe Jeans, T.M.Lewin, Gant nebo Calvin Klein Underwear a mnoha dalších. Je zde také k dostání přírodní kosmetika Korres a součástí Nákupní galerie je pak zóna s občerstvením, kde je možnost navštívit mimo jiné pizzerii Coloseum, japonskou restauraci Umami nebo nově Salaterii Ugo. Kontakt pro média: Sára Pralovszká HAVAS PR Prague e-mail: sara.pralovszka@havaspr.com mobil: +420 724 652 305
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.