Spolky jazykových škol jsou aktivní

Datum: 28.01.2015
Praha 28. ledna (PROTEXT) - Již 4. konference ACERT, letos pořádána spolu s AJŠA, nazvaná Moderní přístupy k výuce jazyků, se bude konat 21.03. 2015 v prostorách FF UK Praha. Můžeme se těšit na semináře pro angličtináře, pro němčináře a pro učitele češtiny jako cizího...
Praha 28. ledna (PROTEXT) - Již 4. konference ACERT, letos pořádána spolu s AJŠA, nazvaná Moderní přístupy k výuce jazyků, se bude konat 21.03. 2015 v prostorách FF UK Praha. Můžeme se těšit na semináře pro angličtináře, pro němčináře a pro učitele češtiny jako cizího jazyka, které povedou kapacity ve svém oboru z celé Evropy. Detailní program na http://acert.cz/?sid=34/. Kontakt: PhDr. Andrea Křížková ACERT o.s. http://www.acert.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.