Obchody a restaurace vyhlásily stop outdoorovému oblečení

Datum: 21.11.2014
Praha 21. listopadu (PROTEXT) - Vášeň Čechů pro turistické oblečení nezná hranic. Lidi oděné v outdoorovém stylu můžete potkat nejen v přírodě či při sportu, ale často také v zaměstnání, v restauracích či třeba v divadlech. Nyní to ale alespoň na několika místech skončí....
Praha 21. listopadu (PROTEXT) - Vášeň Čechů pro turistické oblečení nezná hranic. Lidi oděné v outdoorovém stylu můžete potkat nejen v přírodě či při sportu, ale často také v zaměstnání, v restauracích či třeba v divadlech. Nyní to ale alespoň na několika místech skončí. Obchod s luxusními anglickými botami Classic Shoes na pražské Malé Straně totiž vyhlásil zákaz vstupu lidem v outdoorovém oblečení. Okamžitě se k němu připojila řada dalších butiků či krejčovství, ale také restaurace, kadeřnictví nebo galerie. O možném zapojení se jedná například i Národní divadlo. "Chtěli jsme s nadsázkou upozornit na tento nešvar. Cizinci si z nás často dělají legraci, že českého turistu třeba v Londýně poznáte podle pohorek, baťůžku a kostkovaných kalhot,“ říká majitel obchodu Michal Kučera. Ten vyzývá příznivce akce, aby si do jeho prodejny přišli zdarma vyzvednout nálepku s logem projektu a podpořili tak snahu o zkvalitnění módního stylu v českých ulicích. Zákaz outdooru už vzbudil silné reakce na sociálních sítích a podpořila je řada lidí včetně například známé módní kritičky Františky Čížkové. Kontakt: Classic Shoes tel.: 0042 257 225 285 e-mail: office@classicshoes.eu ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.