The Snuff jako support Ill Niño (USA) na evropské tour

Datum: 22.10.2014
Praha 22. října (PROTEXT) - Pražská modern-rocková kapela The Snuff pojede evropskou tour s americkou kapelou Ill Niño, která začne 18. listopadu a vyvrcholí 30. listopadu v Praze. The Snuff tak představí své kritikou přívětivě přijaté koncepční album Lotus (Warner Music Czech...
Praha 22. října (PROTEXT) - Pražská modern-rocková kapela The Snuff pojede evropskou tour s americkou kapelou Ill Niño, která začne 18. listopadu a vyvrcholí 30. listopadu v Praze. The Snuff tak představí své kritikou přívětivě přijaté koncepční album Lotus (Warner Music Czech Republic). "Dlouho jsme tuto informaci drželi pod pokličkou, ale nakonec se to povedlo! Jako jediná evropská kapela jsme se dostali do role hosta a dále s námi pojedou kapely Terror Universal (USA) a XtortYa (AUS). Musíme především poděkovat portálu Musicmap.cz (soutěž kapel Skutecnaliga.cz) a Lukášovi Fouskovi z naší zastupující agentury N.S.E.F. Production, která nám zprostředkovala konkurz kapel, kde jsme se dostali do užšího výběru a poté byli osloveni s nabídkou jako první. Je to pro nás neuvěřitelná výzva, strašná šance a neskutečná příležitost… a i kdyby nic, tak minimálně splněnej sen! Tak nám držte palce, díky!", dodává kapelník Tomáš Kučera. 18 Nov- Vienna, AUSTRIA @Szene Wein 19 Nov- Munich, GERMANY @Backstage 20 Nov- Mannheim, GERMANY @Alte Seilerei 21 Nov- Bochum, GERMANY @Matrix 22 Nov- Cologne, GERMANY @Underground 23 Nov- Deventer, NETHERLANDS @Burgerweeishuis 25 Nov- Luxembourg, LUXEMBOURG @Den Atelier 26 Nov- Zurich, SWITZERLAND 27 Nov- Paris, FRANCE 28 Nov- Wolverhampton, ENGLAND @Slade Rooms (w/BREED 77) 29 Nov- London, ENGLAND @The Garage (w/ BREED 77) 30 Nov- Prague, CZECH REPUBLIC FB THE SNUFF: https://www.facebook.com/thesnuffofficial/ WEB THE SNUFF: http://thesnuff.eu KLIPY: Erotic Sylvia: https://www.youtube.com/watch?v=X7hJ4XUtAQU Boxed In: https://www.youtube.com/watch?v=H8dFWTpUHto Kapela The Snuff je tak nucena přerušit účast na Fakker tour 2014 s kapelou Koblížci! A hledá za sebe náhradu pro tyto termíny: 15. 11. Blansko 16. 11. Valašské Meziříčí 22. 11. Havlíčkův Brod 28. 11. Kopřivnice 29. 11. Třinec Podmínkou pro ucházející se kapely je registrace na portálu musicmap.cz, mít nahrané hudební ukázky na svém profilu a ozvat se na e-mail nsef@nsef.cz . Kontakt: e-mail: nsef@nsef.cz http://www.nsef.cz http://www.musicmap.cz/ http://skutecnaliga.cz/stage/ ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.