Ptak Fashion City, jediné evropské módní město, otevírá 29. srpna

Datum: 26.08.2014
Varšava 26. srpna (PROTEXT/ots) - Slavnostní otevření se uskuteční v nově postaveném veletržním centru, na ploše 30 tisíc čtverečných metrů. Slavnostního otevření se zúčastní prezident Lech Wałęsa, držitel Nobelovy ceny míru Kenzo Takada a světoznámé návrhářky Anna...
Varšava 26. srpna (PROTEXT/ots) - Slavnostní otevření se uskuteční v nově postaveném veletržním centru, na ploše 30 tisíc čtverečných metrů. Slavnostního otevření se zúčastní prezident Lech Wałęsa, držitel Nobelovy ceny míru Kenzo Takada a světoznámé návrhářky Anna Fendi a Patrizia Gucci. Otevření módního města se uskuteční u příležitosti Mezinárodního veletrhu módy a ekonomického fóra, jehož předsedou je prezident Lech Wałęsa. Očekává se, že se této události zúčastní na 3 tisíce vystavovatelů a kolem 100 tisíc návštěvníků. Módní město PTAK Fashion City vzniklo rozšířením stávajících aktivit maloobchodního a velkoobchodního distribučního centra firmy PTAK, které funguje od roku 1993. Firma se snaží rozšiřovat své podnikání o nové činnosti, včetně akcí PTAK EXPO, která je největším evropským veletrhem módy, Ptak Moda, která je největším polským outletem a prodejní výstavou módního oblečení, které si zákazníci mohou zakoupit jak přímo, tak prostřednictvím elektronického obchodu. Módní město PTAK Fashion City se v současné době rozkládá na ploše 250 tisíc čtverečných metrů a každý rok jej navštíví 6 miliónů zákazníků z domova i ze zahraničí. Součástí módního města PTAK Fashion City bude i televizní studio módní televize Fashion TV. Tato televizní stanice bude celosvětově vysílat reportáže z módních přehlídek, a to jak v Polsku, tak v zahraničí. Módní město Ptak Fashion City navazuje na dlouholetou tradici města Łódź v oblasti výroby a prodeje oděvů a pleteného zboží. V současné době je s tímto módním městem spojeno více než 100 tisíc lidí a více než 10 tisíc lidí dostalo nabídku, aby v něm pracovalo. Další velké investice a novinky jsou naplánovány na období příštích deseti let. Spolu se stávajícími prostory tak po rozšíření bude celková plocha módního města 1 milión čtverečných metrů. Celkové náklady na rozšíření módního města Fashion City byly vyčísleny na více než 600 miliónů eur. Kontakt: Monika Banyś Telefon: 00 48 512 817 166 monika@headshotpr.pl Zdroj: CH PTAK
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.