Lara Fabian přidává v Praze koncert!

Datum: 31.07.2014
Praha 31. července (PROTEXT) - Kanadská diva s nejkrásnějším hlasem na světě, Lara Fabian, beznadějně vyprodala svůj pražský koncert. Nechce své fanoušky zklamat, a proto na svém podzimním evropském turné Le Secret přidává ještě jeden koncert v Praze, a to 17. 10. opět...
Praha 31. července (PROTEXT) - Kanadská diva s nejkrásnějším hlasem na světě, Lara Fabian, beznadějně vyprodala svůj pražský koncert. Nechce své fanoušky zklamat, a proto na svém podzimním evropském turné Le Secret přidává ještě jeden koncert v Praze, a to 17. 10. opět v karlínském Foru. Hudební odborníci její hlas přirovnávají k Céline Dion a mnozí si ho cení ještě víc. Miliony prodaných desek a vyprodané koncerty po celém světě - to dokázala Lara Fabian bez okázalé reklamy a bulvárních zpráv. A přesně totéž se stalo i v České republice. Jen několik minut po potvrzení jejího koncertu 16. 10. 2014 se vstupenky začaly prodávat po stovkách. Netrvalo dlouho a třítisícové karlínské Forum bylo beznadějně vyprodáno. Lara Fabian se narodila v Belgii, dětství však prožila se svojí italskou maminkou na Sicílii. Osudové setkání se skladatelem Rickem Allisonem započalo její strhující profesionální kariéru. V Kanadě po jeho boku vydala své první veleúspěšné album Lara Fabian. Zpěvačka si vždy vybírala z různých hudebních žánrů a kultur to, co sama chtěla svým citlivým projevem a nadpozemsky krásným hlasem publiku předat. Inspirovala se folklorem a hudební tradicí celého světa, od Ruska přes Evropu až k arabským rytmům, na jejích albech slyšíme doteky jazzu, opery, funky i šansonu. Prodala miliony desek, vyprodala Carnegie Hall a spolupracovala např. se Stevenem Spielbergem na hudbě k jeho filmům. Již před dvěma roky v Praze byla Lara Fabian doslova zjevením. Ve vyprodané Smetanově síni odložila mikrofon a část koncertu zazpívala bez jakékoli technické podpory. Letos nás čekají dva koncerty ve Foru Karlín a věříme, že i tam nechá svůj božský hlas zaznít bez mikrofonů. Skvěle postavená nová koncertní síň Forum Karlín k tomu má všechny akustické předpoklady. Na obou pražských koncertech Lary Fabian zazní její největší hity, jako je Je t’aime, Adagio, Tout, I will love again. Fanoušci se tedy mohou opět těšit na nádherný hlas, který otevírá srdce a potěší duši. Datum a místo konání druhého koncertu: 17. 10. 2014 od 20 hod, Forum Karlín, Pernerova 53, 186 00 Praha 8 - Karlín Vstupenky právě v prodeji - exkluzivně v síti Ticketsream www.ticketstream.cz/larafabian v ceně již od 890 Kč. Pro více informací o koncertě, cenách vstupenek a jejich kategoriích kontaktujte BTL Agency Zdenek Masopust masopustzdenek@gmail.com www.btlagency.cz Olšanská 1a, Praha 3 +420 604 428 560 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.