Williamson-Dickie Mfg. Co. kupuje firmu North East Rig Out Ltd.

Datum: 24.07.2014
Fort Worth (Texas,USA) 24. července (PROTEXT/PRNewswire) - Přední světový dodavatel pracovních oděvů posiluje svou pozici prostřednictvím akvizice britského výrobce pracovních oděvů Williamson-Dickie Mfg. Co., přední globální výrobce pracovních oděvů, koupil společnost...
Fort Worth (Texas,USA) 24. července (PROTEXT/PRNewswire) - Přední světový dodavatel pracovních oděvů posiluje svou pozici prostřednictvím akvizice britského výrobce pracovních oděvů Williamson-Dickie Mfg. Co., přední globální výrobce pracovních oděvů, koupil společnost North East Rig Out Ltd. (NERO), britského výrobce se sídlem v Aberdeenu, který se specializuje na pracovní oděvy pro ropný a plynárenský průmysl. Firma NERO byla založena v roce 1995 a mimo běžných pracovních oděvů nabízí také kompletní ochranné pomůcky pro ochranu "od hlavy až k patě" (personal protective equipment - PPE). Akvizice byla uzavřena 18. července 2014, prostřednictvím evropské divize firmy Williamson-Dickie. "Williamson-Dickie (WD) již několik desítek let dodává své produkty do ropného a plynárenského průmyslu a tato akvizice nám umožní ještě lépe konkurovat na evropském trhu," řekl předseda představenstva a generální ředitel Williamson-Dickie Mfg. Co., Philip Williamson. "Těšíme se, až výrobky firmy NERO zařadíme do naší stálé nabídky ochranných pomůcek pro pracovníky z celého světa." Poslední přírůstek do globální nabídky produktů a služeb WD zajistí společnosti přístup ke zkušenému a kvalitnímu týmu pracovníků, který má v tomto regionu dlouholeté zkušenosti s poskytováním služeb. NERO má místní výrobní kapacity, včetně návrhářského, potiskového a výšivkového centra, díky čemuž může firmám z ropného a plynárenského průmyslu působícím v Aberdeenu poskytovat komplexní služby. "Evropská pobočka WD během let strategicky a metodicky rozšiřuje svou nabídku produktů a služeb, zejména pro ropný a plynárenský průmysl," řekl Kirk Ehrlich, prezident WD Europe. "Produkty a služby firmy NERO představují logický a ideální doplněk k naší stávající nabídce. To je důležitým krokem k tomu, abychom dokázali trhu nabídnout skutečně kompletní řešení v oblasti pracovních oděvů." O společnosti Williamson-Dickie Mfg. Co. Williamson-Dickie Mfg. Co. je předním světovým dodavatelem originálních pracovních oděvů a uniforem, který se specializuje na inovativní a špičkové pracovní oděvy již od roku 1922. Firma nabízí pracovní oděvy vysoké kvality, včetně pracovní obuvi a v licenci prodávaného zboží, ve více než 100 zemích světa. Williamson-Dickie má stoprocentně vlastněné sesterské společnosti v USA, Kanadě, Mexiku, Evropě, Číně, Japonsku a na Středním Východě. V Africe, Asii a Tichomoří firma spolupracuje s výhradními distributory. WD je také distributorem značek Dickies®, Workrite®, Kodiak®, Terra®, Walls®, Big Smith®, 10X®, Liberty® a Duxbak®. Více informací najdete na webových stránkách www.williamsondickie.com. Misty Otto ředitel PR Williamson-Dickie Mfg. Co. 817-810-4461 motto@dickies.com Kirk Ehrlich Prezident WD Europe Ltd. +441-761-419419 kehrlich@dickies.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.