Místopředseda vlády Bělobrádek navštívil Vysokou školu hotelovou

Datum: 23.04.2014
Praha 23. dubna (PROTEXT) - V úterý dne 22. dubna 2014 navštívil Vysokou školu hotelovou v Praze (VŠH) místopředseda vlády ČR pro vědu, výzkum a inovace MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA. Po krátkém představení školy jejím rektorem doc. Ing. Václavem Vinšem, CSc. si společně...
Praha 23. dubna (PROTEXT) - V úterý dne 22. dubna 2014 navštívil Vysokou školu hotelovou v Praze (VŠH) místopředseda vlády ČR pro vědu, výzkum a inovace MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA. Po krátkém představení školy jejím rektorem doc. Ing. Václavem Vinšem, CSc. si společně prohlédli budovu, zejména odborné učebny, velkokapacitní posluchárny, studovnu, veřejnou knihovnu se specializovaným knižním fondem a gastronomické studijní středisko. Po prohlídce školy se přesunuli do salonku ke společnému obědu, kterého se rovněž zúčastnil výkonný ředitel školy Ing. Pavel Attl, Ph.D. a prorektor pro výzkum doc. Ing. Jan Hán, Ph.D. Po celou dobu návštěvy místopředsedy vlády se diskutovalo o problematice soukromých vysokých škol, o systému jejich akreditací a podmínkách výzkumu na těchto institucích. KONTAKT: www.vsh.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.