Volba Miss staré koleno - 2014

Datum: 18.04.2014
Praha 18. dubna (PROTEXT) - Ve volné myšlenkové návaznosti na seriál ČT - "Život je ples" proběhne v rozmezí duben - červenec 2014 v šesti vybraných zařízeních sociální péče další ročník volby "Miss staré koleno". Informace o ročníku 2012, fotografie...
Praha 18. dubna (PROTEXT) - Ve volné myšlenkové návaznosti na seriál ČT - "Život je ples" proběhne v rozmezí duben - červenec 2014 v šesti vybraných zařízeních sociální péče další ročník volby "Miss staré koleno". Informace o ročníku 2012, fotografie a ukázka TV spotu (zprávy) - viz.: http://mladiduchem.cz/cs/aktivity-a-udalosti/miss-stare-koleno-2012 V porotě zasednou známé osobnosti - herci - pan Jan Přeučil, paní Eva Hrušková, paní Regina Rázlová, pan Ivan Vyskočil a režisér Tomáš Magnusek. Cílem projektu je pozitivně motivovat obyvatele zařízení sociální péče a umožnit jim - ať už aktivní nebo pasivní - účast na atraktivní akci. Zároveň pak přiblížit veřejnosti dění v zařízeních sociální péče - s cílem pozitivního náhledu na život seniorů v těchto zařízeních, ať už formou zveřejnění v médiích nebo pozváním rodinných příslušníků apod. na danou akci Termíny a místa konání: 25.4. - DD Čížkovice 17.5. - DD Nezdenice 31.5. - DD Onšov 14.6. - DPS Masarykovo nám., Heřmanův Městec 26.6. - DPS Boskovice 10.7. - DD Nové Strašecí Záštita projektu: Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR Generálním partnerem projektu je firma ABENA, hlavní partneři jsou firmy MK Market a HEMA - doplňky stravy. Kontakt: Ing.Václav Džambík www.abena.cz www.mladiduchem.cz dzambik@untraco.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.