Stylistka slavných osobností Tara Swennenová a zakladatelka společnosti Glamhive Stephanie Sprangersová znovu spojí některá z největších světových jmen v oblasti stylu, módy, krásy a posilování pozice žen ve společnosti v rámci převratné online akce

Datum: 10.07.2020
Seattle 10. července 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Stylistka slavných osobností Tara Swennenová a zakladatelka společnosti Glamhive Stephanie Sprangersová znovu spojí některá z největších světových jmen v oblasti stylu, módy, krásy a posilování pozice žen ve společnosti v rámci...
Seattle 10. července 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Stylistka slavných osobností Tara Swennenová a zakladatelka společnosti Glamhive Stephanie Sprangersová znovu spojí některá z největších světových jmen v oblasti stylu, módy, krásy a posilování pozice žen ve společnosti v rámci převratné online akce Glamhive Digital Summer Bazaar. Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20200708005857/en/ V průběhu první online konference společnosti Glamhive s názvem Glamhive LIVE Style Summit, se mohli účastníci zapojit do panelových diskuzí prostřednictvím živých relací s otázkami a odpověďmi v reálném čase. Témata rozhovorů byla různá od intimních otázek na to, jak odstranit bariéry v oblasti rovnoprávnosti pohlaví při zakládání podnikání, až po dotazy jak prorazit v podnikání prostřednictvím marketingu. Díky obrovskému úspěchu této akce se Swennenová a Sprangersová rozhodly pro svou příští globální akci laťku ještě zvýšit. „Světy stylingu, krásy a návrhářství jsou vzájemně propojené, mnoho z nás už spolupracovalo s ostatními nebo se známe mnoho let a tento rok byl pro nás těžký. Jsem velmi ráda, že mohu nabídnout nám všem příležitost, abychom se setkali a podělili se o své názory, zkušenosti a poskytli radu všem, kteří se také chtějí stát součástí naší komunity,“ řekla Tara Swennenová stylistka slavných osobností. Swennenová se stala členkou organizace Costume Designers Guild, časopis The Hollywood Reporter ji čtyři roky po sobě zařadil na žebříček 25 nejvlivnějších stylistů a získala ocenění Best Vegan Fashion Stylist na první přehlídce etické módy Vegan Fashion Week. Mezi její klienty patří Kristen Stewart, Matthew McConaughey, Lana Condor nebo Allison Janney. Spolupracovala na hlavních kampaních značek Chanel, Ralph Lauren, Neutrogena, E!, Target, a Netflix a její práce se, mimo jiné, objevila v časopisech Flaunt, InStyle, Nylon, Teen Vogue, Esquire UK nebo Maxim.
Akce Glamhive Digital Summer Bazaar je považována za nejvýznamnější světové online setkání největších talentů ve světě módy, stylu a krásy u kulatého stolu, za přítomnosti publika. Konference se skládá ze tří sekcí, 32 panelů a vystoupí na ní více než 100 přednášejících. Kromě toho také konference nabídne velmi intenzivní „odborné“ kurzy zaměřené na specifická témata, které budou probíhat prostřednictvím diskuzí se světově uznávanými odborníky. „Vizí společnosti Glamhive je zpřístupnit osobní styling všem a kdekoli a naše digitální konference jsou vynikajícím nástrojem k jejímu naplnění. Vůbec poprvé se mohou nadšení zájemci o módu a krásu a profesionálové učit od těch nejlepších z oboru,“ řekla Stephanie Sprangersová, zakladatelka společnosti Glamhive. Sprangersová je zakladatelkou a generální ředitelkou společnosti Glamhive, internetové služby pro osobní styling, díky které se kdokoli může spojit s vynikajícími osobními stylisty a odborníky na líčení přímo z Hollywoodu přes Instagram. Společnost Glamhive vyvinula svůj vlastní software, díky kterému mohou klienti se svými stylisty spolupracovat stoprocentně online, což umožňuje spolupráci kdekoli na světě. Celodenní vstupenka na konferenci stojí 99 dolarů a 149 dolarů zaplatíte za celodenní vstupenku + dárkový box pro VIP. Společnost Glamhive věnuje 15 procent z prodeje vstupenek organizaci NAACP. Pokud chcete získat 25procentní slevu na celodenní vstupenku, zadejte slevový kód: GLAMHIVEGLOBAL. Sponzorem akce Glamhive Digital Summer Bazaar je společnost Mary Kay a její studio Mary Kay Global Design Studio. Mezi dalšími sponzory jsou, mimo jiné, společnost 11 Honore a Michael Stars.
Sekce 1: Osobní styl Osobní styl je o vyjádření sama sebe, komunikaci, spojení a dostatečném zhodnocení sebe sama pro kompletní využití vlastního potenciálu. V této sekci je osobní styl tak jedinečný jako vy sami. •Každé TĚLO vítáno - Oblékání napříč velikostmi. Mezi přednášejícími jsou: Brooke Jaffe, Mary Katrantzou, Mary Alice Haney, Amber Tolliver, Amanda Lim a Sarah Ahmed. •Klíč k úspěchu - Diskuze o nasměrování vaší firmy v době změn. Přednášející: Andrew Bevan, Ripley Rader, Cynthia Sakai, Emily P Wheeler, Victor Glemaud a Suzanne Lerner. •Rozzářete se: Ukažte sami sebe prostřednictvím účesu a líčení. Přednášející: Mark Townsend, Kira Nasrat, Mary Wiles a Christine Symonds. •V čele změny - Budování účelového podnikání z perspektivy ženy-zakladatelky. Přednášející: Rose Apodaca, Arianne Phillips, Carineh Martin, Jill Lincoln, Jordan Johnson, Camila Alves McConaughey, Adir Abergel a Melisse Shaban. •Zvyky a rituály - Péče o pleť a líčení krok za krokem. Přednášející: Kelly Atterton, Sarah Akram, Jamie Greenberg a Tamah Krinsky. •Na tvaru záleží - Diskuze o tom, jak mít rád sám sebe a svou postavu. Přednášející: Simone Harouche, Jamie Mizrahi, Andrea Racey, Laurel Berman a Christian Juul Nielsen. •Stuart Weitzman-Stuart Weitzman-Maximalizujte svůj vzhled doplňky. Přednášející: Edmundo Castillo, Sharon Kanter, Kesha McLoud, Dani Michelle. •Profesionální styl v době technologie Zoom-Přednášející: Shaye Strager
Sekce 2: Podnikání v módě Inovace. Kreativita. Udržitelnost. Diverzita. Podnikání v oblasti módy má na celém světě hodnotu 2,5 bilionu amerických dolarů. Zákazníci, tvůrci, filantropové, podnikatelé a obchodníci musí mít silnější vliv, aby mohli měnit náš průmysl k lepšímu. •Budoucnost módy - Jak inovace technologií změní tvář průmyslu. Přednášející: Stephanie Sprangers, Andrew Bevan, David Schottenstein, Lindsay Albanese, Irina Sulemanovic, Alexandra Mandelkorn a David Sheinkopf. •Móda v éře globalizace - Přednášející: Louise Roe, Aimee Croysdill a Elisa Nalin. •Dívat se dopředu, konat nyní - Diskuze o udržitelnosti. Přednášející: Marcy Medina , Evet Sanchez, Tara Swennen, Umberto De Marco, Jennifer Stucko, Vanessa Barboni Hallick, Saima Chowdhurry a Samata. •Budoucnost, kterou si zvolíme - Zastoupení v módě -Vůdčí osobnosti, které potřebujeme pro rozvoj diverzity v módě. Přednášející: Booth Moore, Courtney Mays, Joan Reidy, Tracy Reese, Mecca Cox, Jeanne Yang a Kibwe Chase Marshall •Svědomitý zákazník - Nakupujte podle svého srdce a použijte své peníze, abyste změnili trh. Přednášející: Booth Moore, Stefan Siegel, Sasha Skoda a Dana Rebecca, Negar Ali Kline a Chloe Gosselin. •Povstaňte, vystupte z davu, buďte výjimeční! -Přednášející: Scott Studenberg, Ruthie Davis, Kimberly Van Schoyck-Riojas, Rebecca Lay, Sam Ratelle, Christina Pacelli, Brett Heyman a Nicolas Bru. •Ženy v módě - Ženy ve vedoucích rolích. Přednášející: Melinda Maria, Dani Michelle, Lindsey Dupuis, Stephanie Walters Abramow a Mollie Faithe Good. •Příprava líčení - Přednášející: Tracy ObConnor a Megumi Asai.
Sekce 3: Obchod s krásou Osobní péče o krásu je nové odvětví a firmy usilují o to, jak vytvořit specializované, jedinečné podniky, nabídky produktů a všechny aspekty podnikání tak, aby uspokojily požadavky zákazníků. •Nová krása: Jak mění etika průmysl - Zvýraznění nových inovací a jak vypadá budoucnost krásy. Přednášející: Amy Nadine, Jill Crosby, a Frédéric Fekkai. •Všechny vlasy jsou krásné - Překonávání ideálů krásy. Přednášející: Saisha Beecham, Miles Jeffries, Marc Mena, Ken ObRourke a Ben Skervin. •Vyplnění mezer: Obhajoba inkluzivity - Diskuze o tónech pleti a různých typech vlasů a co to znamená pro kosmetický průmysl. Přednášející: Riley Blanks, Amber Amos, Vincent Oquendo, Georgie Eisdell, Anastasia Stylianou a Tasha Reiko Brown. •Proniknutí do krásy - Poslechněte si zakladatele a a vedoucí pracovníky, jak si získali svůj díl sami pro sebe. Přednášející: Camara Aunique, Etienne Ortega, Kelsey Deenihan, Allan AvendaC1o, a Tracey Cunningham. •To jsem já? Vnitřní krása versus vnější krása: Diskuze o tom, co tato myšlenka opravdu znamená. Přednášející: Molly Stern, Joey Maalouf, Alexx Mayo, Pati Dubroff, Sheridan Ward, Anton Khachaturian a Kara Yoshimoto Bua. •Zůstat v bezpečí: Od kolekce k salonu -Nová pravidla pro práci vedoucí k úspěchu. Přednášející: Ted Gibson, Jason Backe, Laura Rugetti, Denis De Souza a Mikey Koffman. •Tváří tvář změně - Jak se umělci a vedoucí pracovníci staví ke světu před sebou. Přednášející: Marcy Medina, Beau Nelson, Africa Miranda, Tracy ObConnor a Matthew Collins.
Odborné kurzy pro pokročilé Tato exkluzivní sekce zahrnuje široké spektrum témat od vytvoření vlastní značky pro budování firmy se zaměřením na vnitřní informace a překonávání překážek pro start, rozvoj nebo rozšiřování vědomostí o módě, kráse a stylu. •Přichází nevěsta - Účastníci diskuze: Micaela Erlanger, Mark Badgley & James Mishka. •Cesta k úspěchu - Vytyčte si SVOU VLASTNÍ cestu, abyste se stali stylistou. Účastníci diskuze: Meg Chapman, Jordan LaValle, Shani Thomas, Shatora Adrell, a Tiffany Gifford. •Návratnost investic do stylu - Jak osobitý styl zvyšuje sebevědomí a vede k úspěchu v životě. Přednášející: Andrew Weitz and Quentin Thrash •Nubra Style Out - Účinkuje Jennifer Rade. •Workshop mediální mistrovství - Naučte se jak vytvořit digitální prezentaci tak, abyste byli viděni a dostávali peníze. Účinkuje Africa Miranda. •Vytvořte si svou značku - Jak vytvořit vlastní značku, získat publikum a autenticky vyjádřit, kdo jste. Účinkuje Carrie Colbert. •Budování stylingové firmy - Naučte se, jak změnit vaše současné podnikání v profitující podnik. Účinkuje Sarah Cohen, zakladatelka společnosti The Styling Advisory. •Základy „průvodce“ stylingem - vyslyšte volání v oblasti kreativity a stylingu. Účinkuje Kesha McCloud.
Informace o přednášejících/účastnících diskuze Pati Dubroff, expert na líčení slavných osobností Dubroff je považován za jednoho z nejlegendárnějších a nejuznávanějších odborníků na líčení v Hollywoodu za celou jeho historii. „Jsem velmi rád, že se mohu připojit k úctyhodné řadě těch nejlepších z nejlepších ze světa krásy, módy a designu a podělit se o zkušenosti a inspiraci. I když nemůžeme být fyzicky blízko, můžeme nechat naše tvůrčí nápady plynout a společně se učit a růst s jedinečnou komunitou Glamhive.“ Adir Abergel, vlasový stylista slavných osobností Abergel vytvořil nezapomenutelné vlasové kreace pro nejtalentovanější umělce v Hollywoodu, jako je například Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway, Kristen Stewart, Jennifer Garner, Charlize Theron, a další. „Je pro mě ctí, že budu mezi tolika chytrými a inspirativními ženami, které zaujímají přední pozice v našem průmyslovém odvětví.“ Africa Miranda, televizní moderátorka| spisovatelka | podnikatelka v oblasti krásy | osobnost digitálních médií | zakladatelka společnosti Beauty by Africa Miranda Dynamická moderátorka, herečka a mluvčí s osobitým stylem a pohotovými reakcemi a vycházející hvězda televizního pořadu The New Atlanta televize Bravo. „Pokud se někdo s tvůrčím potenciálem z jakéhokoli oboru může v maximální míře projevit v digitálním sektoru, má minimální omezení. Je pro mě ctí a mám radost, že mohu spolupracovat se společností Glamhive jako moderátorka akce Digital Summer Bazaar. Bude to fantastická příležitost pro stylisty a milovníky módy, aby rozšířili své znalosti a budovali své značky.“ Mark Badgley, spoluzakladatel společnosti Badgley Mischka James Mischka, spoluzakladatel společnosti Badgley Mischka Dvojice Badgley a Mischka byla časopisem Vogue zařazena mezi 10 nejlepších amerických návrhářů a oba protagonisté jsou miláčky Hollywoodu. Dvojice návrhářů se v posledních dvou desetiletích zapsala do historie. „Jsme velmi rádi, že můžeme být součástí akce GlamHive Live Digital Summer Bazaar,“ řekl Mark Badgley. „Mít možnost komunikovat s Michaelou a podělit se o naše názory a myšlenky na všechny věci ohledně svateb bude skvělé. Je skvělé komunikovat s tak báječným publikem tvořeným fanoušky módy,“ dodal James Mischka.
O společnosti Glamhive Společnost Glamhive založila podnikatelka Stephanie Sprangersová v roce 2017 s cílem demokratizovat osobní styling a předpokladem, že sebevědomí, které přichází s půvabem, by nemělo být vyhrazeno jen bohatým a slavným. Zkušenost s online stylingem si může vyzkoušet kdokoli s Wi-Fi připojením. Může online komunikovat s odborníky na styling, kteří mu poskytnou podporu potřebnou k tomu, aby se stal nejlepší verzí sebe sama. Pro stylisty představuje komplexní platformu, díky které mohou 100% virtuálně rozšiřovat svou síť a podnikání. Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200708005857/en/ Kontakt Stephanie Sprangersová Tel : 206-851-0446 Email : steph@glamhive.com Zdroj: Glamhive Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.