GCLSI byla již čtvrtým rokem v řadě oceněna jako vítěz ve výsledkové tabulce PVEL 2020 PV Module Reliability Scorecard

Datum: 29.05.2020
Su-čou (Čína) 29. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - 28. května byla společnost GCL System Integration, přední světový poskytovatel solárních řešení, oceněna již čtvrtým rokem v řadě jako nejlepší značka ve výsledkové tabulce PVEL 2020 PV Module Reliability Scorecard (tabulka...
Su-čou (Čína) 29. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - 28. května byla společnost GCL System Integration, přední světový poskytovatel solárních řešení, oceněna již čtvrtým rokem v řadě jako nejlepší značka ve výsledkové tabulce PVEL 2020 PV Module Reliability Scorecard (tabulka spolehlivosti fotovoltaických modulů podle laboratoře PVEL, pozn. překl.). Výsledková karta byla vyhlášena během webináře, jehož spoluhostitelem byla společnost PV-tech. Více než 70 % předních výrobců modulů a 90 % špičkových solárních společností se rozhodlo poslat své výrobky k testování do laboratoře PVEL. Laboratoř PVEL, se svými téměř desetiletými zkušenostmi a nashromážděnými údaji, provádí testování, které prokazuje důvěryhodnost solární technologie. Nezávislý test spolehlivosti poskytuje efektivní výběr fotovoltaických modulů a zařízení pro vývoj a financování solárních projektů. Tristan Erion-Lorico, ředitel divize PV Module Business (oddělení laboratoře PVEL), uvedl: "Společnost GCL SI dosáhla uznání jako nejlepší výrobce fotovoltaických modulů ve výsledkové tabulce PVEL PV Module Reliability Scorecard již čtvrtý rok po sobě. Vysoký výkon v režimu zrychleného testování laboratoře PVEL je důležitým ukazatelem spolehlivosti a kvality. Gratulujeme společnosti GCL SI k těmto výsledkům." Eric Luo, předseda správní rady společnosti GCL SI, řekl: "Po čtvrtém získání prvního místa na žebříčku si vážíme uznání za naši kreativitu a vizi, která nám umožňuje vyniknout jako preferovaná značka pro zákazníky, investory a banky. GCL bude i nadále přivádět na svět spolehlivé a vysoce efektivní solární produkty." Společnost GCL SI má v současné době výrobní kapacitu modulů 8 GW. Díky podpoře velkých dat a díky vědeckým a technologickými inovacím bude společnost optimalizovat své služby tak, aby poskytovala účinnější a spolehlivější moduly. O společnosti GCL-SI Společnost GCL System Integration Technology Co. Ltd (GCLSI) (burzovní index Šen-čen Stock 002506) je součástí skupiny GCL Group, globálního energetického konglomerátu, největší čínské nestátní energetické společnosti, která se zaměřuje na novou energii, čistou energii a související služby. GCL System Integration působí v současné době po celém světě, a má pět základen pro výrobu modulů na pevninské Číně a jednu ve Vietnamu, s kapacitou modulů 8 GW, a další kapacitu 4,3 GW vysoce účinných článků, díky čemuž je výrobcem modulů světové třídy. Další informace najdete na stránkách https://www.gclsi.com/ KONTAKT: Echo Zhang +86-512-6853-2912, zhangning_nj@gclsi.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.