Společnost LONGi byla vybrána jako FV sponzor čínského pavilonu na Expu 2020 v Dubaji v SAE

Datum: 14.01.2020
Peking 14. ledna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - LONGi, přední světová společnost zabývající se solárními technologiemi, dnes oznámila, že byla vybrána jako FV sponzor pro čínský pavilon na veletrhu Expo 2020 Dubaj v SAE. Čínská rada pro podporu mezinárodního obchodu (CCPIT)...
Peking 14. ledna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - LONGi, přední světová společnost zabývající se solárními technologiemi, dnes oznámila, že byla vybrána jako FV sponzor pro čínský pavilon na veletrhu Expo 2020 Dubaj v SAE. Čínská rada pro podporu mezinárodního obchodu (CCPIT) při slavnostním zahájení konaném v hotelu Pusen jmenovala společnost LONGi „FV sponzorem pro čínský pavilon na Expo 2020 v Dubaji v SAE". Slavnostního zahájení se zúčastnili Fang Ke, zástupce ředitele kanceláře Světové výstavy z Čínské rady pro podporu mezinárodního obchodu pan Li Wenxue, viceprezident skupiny LONGi pan Chen Pengfei, generální ředitel společnosti LONGi New Energy pan Wang Yingge, ředitel pro globální marketing společnosti LONGi Solar a více než 80 novinářů z čínských mainstreamových médií, kteří byli svědky tohoto důležitého okamžiku pro společnost LONGi. „Čínský pavilon byl nazván „Huaxia Light". Jeho vzhled je navržen s tradičními čínskými lucernami symbolizujícími „bystrost a budoucnost". Fotovoltaický průmysl se stal „čínskou národní vizitkou", která vede ve všech aspektech, jako jsou rozsah, využití, technologie a náklady. Společnost LONGi jako lídr čínského fotovoltaického průmyslu bude zářit," řekl Fang Ke, zástupce ředitele kanceláře Světové výstavy z Čínské rady pro podporu mezinárodního obchodu. „Věříme, že naše partnerství s čínským pavilonem na výstavě Expo 2020 v Dubaji bude mít pozitivní dopad na celé odvětví a prohloubí pochopení nové energie, kterou ve společnosti představuje fotovoltaika. Společnost LONGi dnes přijímá poslání „propagovat globální energetickou transformaci" a aktivně inovuje nové produkty," řekl Li Wenxue, viceprezident skupiny LONGi. Společnost LONGi se vždy zaměřovala na technologické inovace, aby podpořila revoluci a rozvoj celého fotovoltaického průmyslu, a aktivně rozvíjí obchod a spolupráci v celosvětovém měřítku. Podle společnosti budou na čínském pavilonu na veletrhu Expo 2020 Dubaj v SAE představeny inovativní „fotovoltaické podlahové dlaždice" společnosti LONGi, vyrobené z vysoce účinných monokrystalických modulů. Chen Pengfei, generální ředitel společnosti LONGi New Energy, uvedl: „Budeme usilovat o poskytnutí předních světových integrovaných řešení fotovoltaické energie pro čínský pavilon na výstavě Expo 2020 v Dubaji, SAE. S inovativními moduly „fotovoltaických podlahových dlaždic" je fotovoltaický systém vysoce integrován s koncepcí designu „Huaxia Light" a na světové scéně bude představena také solární cesta, která spojuje technologii, krásu a módu." Logo - https://mma.prnewswire.com/media/781516/LONGi_Solar_Logo.jpg KONTAKT: Ted Yang, +86-153-8863-7121
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.