Zihaad Wells se vrací do firmy True Religion Apparel jako kreativní ředitel

Datum: 10.12.2019
Manhattan Beach (USA) 10. prosince 2019 (PROTEXT/BusinessWire) - Firma True Religion Apparel, Inc. dnes oznámila, že Zihaad Wells byl s okamžitou účinností jmenován novým kreativním ředitelem společnosti. V letech 2006 až 2017 Wells zastával funkci viceprezidenta firmy True Religion...
Manhattan Beach (USA) 10. prosince 2019 (PROTEXT/BusinessWire) - Firma True Religion Apparel, Inc. dnes oznámila, že Zihaad Wells byl s okamžitou účinností jmenován novým kreativním ředitelem společnosti. V letech 2006 až 2017 Wells zastával funkci viceprezidenta firmy True Religion Apparel pro design a návrh a v poslední době působil ve firmě AG Jeans jako viceprezident pro design a kreativu. Zihaad Wells bude odpovědný za produktový design, marketing a řízení kreativy v rámci firmy a bude přímým podřízením generálního ředitele firmy, Michaela Buckleyho. Zihaad Wells má více než 20 let zkušeností se značkovými denimovými produkty různých značek, a to jak z velkoobchodu, tak z maloobchodu a elektronického obchodu. Wells svou kariéru zahájil ve firmě Levi’s Europe, kde se podílel na kolekcích Levi’s Red a Levi’s Vintage a v roce 2006 pak nastoupil do firmy True Religion Apparel. Michael Buckley, generální ředitel firmy True Religion Apparel, Inc., řekl: “Jsme velice potěšeni a hrdi na to, že můžeme Zihaada Wellse přivítat zpět ve firmě True Religion Apparel. Zihaad je jedním z nejlepších kreativců v oblasti denimu (džínoviny) a sportovního oblečení.” Wells, ke svému jmenování dodal: “Je mi velikou ctí vrátit se do firmy True Religion jako její kreativní ředitel. Je to, jako bych byl zpátky doma. Těším se na práci s Michaelem a jeho týmem, abychom zase získali zpět DNA, která z True Religion udělala úžasnou ikonickou značku džínového oblečení, ve které se snoubí historický odkaz s moderní dobou.” O společnosti True Religion Apparel, Inc. V roce 2002 vstoupila společnost True Religion na denimovou scénu v Los Angeles kdy zazářila s klasickými jeansovými kalhotami s pěti kapsami. Díky zvláštnímu zpracování a provedení stehů se stala značka True Religion okamžitě jedinečnou, pokud jde o styl a je naprosto odlišná od ostatních denimových značek na světě. True Religion se zaměřuje na originalitu v každém z nás. Značku nosí sportovci, hudebníci a umělci, kteří chtějí vyjádřit svůj osobitý styl. Přináší exkluzivní kolekce kultovních stylů. Značka jeansové módy True Religion se zaměřuje na vysoce kvalitní produkty v oblasti denimu a sportovního oblečení pro muže, ženy a děti. Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191209005232/en/ Kontaktní informace For True Religion: Kate Kaminsky kate@michelemariepr.com 646.863.3923 Zdroj: True Religion Apparel, Inc.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.