Společnost Risen Energy získala 2 nové projekty v zemích iniciativy Pásu a cesty

Datum: 18.07.2019
Ning-po (Čína) 18. července 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Risen Energy Co., Ltd (dále jen Risen Energy) nedávno oznámila dvě pozitivní zprávy z trhů zemí iniciativy Pásu a cesty, Bengálska a Kazachstánu. Bengálský projekt o výkonu 10 MW byl nedávno úspěšně...
Ning-po (Čína) 18. července 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Risen Energy Co., Ltd (dále jen Risen Energy) nedávno oznámila dvě pozitivní zprávy z trhů zemí iniciativy Pásu a cesty, Bengálska a Kazachstánu. Bengálský projekt o výkonu 10 MW byl nedávno úspěšně připojen k rozvodné síti. Je to druhý připojený projekt poté, co Bengálsko zahájilo svou politiku PPA (odběru elektrické energie) před 3 lety. Při zohlednění všech podmínek společnost Risen Energy dodala pro tento projekt polykrystalické křemíkové moduly 1500 V 275 Wp. Díky speciální bengálské dovozní politice musí všechny výrobky projít velmi přísným celním odbavením. Z toho důvodu společnost Risen Energy přizpůsobila proces dodávek výrobků a optimalizovala proces komunikace při celním odbavení. Také s ohledem na nadcházející sezónu dešťů společnost navrhla speciální časový harmonogram projektu, který by reagoval na období silných dešťů. Všechny výše uvedené snahy přispěly k včasnému připojení k síti na začátku července 2019. Tento projekt byl vysoce oceněn bengálským Ministerstvem energetiky a majitelem projektu, který také slíbil, že bude Risen Energy považovat za svého prioritního partnera pro budoucí projekty. Další dobrá zpráva přišla z Kazachstánu, kde společnost Risen Energy právě dokončila připojení k síti svého prvního projektu o výkonu 40 MW. Jedná se o druhý projekt, ve kterém je Risen Energy generálním dodavatelem EPC v Kazachstánu. Stavební proces byl zahájen minulý týden. Tento projekt se nachází v Chulakkurganu s celkovou kapacitou 50 MW. Kromě toho, že pro tento projekt společnost Risen Energy dodala polykřemíkové moduly 330 W, postavila také novou zesilovací stanici o napětí 110 kV a příslušné přenosové vedení o stejném napětí. Společnost Risen Energy očekává, že v tomto roce vznikne další projekt o výkonu 63 MW, který bude financován Evropskou bankou pro obnovu a rozvoj (EBRD). Xie Jian, prezident společnosti Risen Energy, uvedl: „Společnost Risen Energy se stává stále více aktivní na mezinárodní scéně a bude ještě více usilovat o obsluhu globálních trhů. Záleží nám na vývozu čínských technologií a řešení do zahraničí prostřednictvím našich vysoce účinných a vysoce kvalitních produktů. Po celém světě jsme vyvinuli a dodali více než 1000 projektů, včetně zemí a regionů oblasti iniciativy Pásu a cesty, jako jsou Indonésie, Indie, Nepál, Kazachstán, Bělorusko, Ukrajina, Ukrajina, Česká republika, Rumunsko, Bulharsko, Makedonie a Kambodža." Společnost Risen Energy očekává z oblasti zemí iniciativy Pásu a cesty další pozitivní zprávy. KONTAKT: Tina Feng, tina@risenenergy.com, +86-574-59953077
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.