Den Slunce: sluneční energie má obří čistící efekt

Datum: 15.05.2019
Praha 15. května 2019 (PROTEXT) - "Až Ti bude úzko, otoč se čelem ke slunci. Všechny stíny budeš mít za zády." Citát Jana Wericha má přesah z oblasti mezilidských vztahů i do oblasti našich vztahů k přírodě a technologiím. Slunce je život, slunce nám dává teplo,...
Praha 15. května 2019 (PROTEXT) - "Až Ti bude úzko, otoč se čelem ke slunci. Všechny stíny budeš mít za zády." Citát Jana Wericha má přesah z oblasti mezilidských vztahů i do oblasti našich vztahů k přírodě a technologiím. Slunce je život, slunce nám dává teplo, elektrickou energii a pohání úžasnou technologií, která čistí ovzduší od jedů. Díky energii slunce jsou již dnes s pomocí nanotechnologie FN-NANO odstraňovány z ovzduší každý rok stovky tun škodlivých látek. Jsou tím snižovány nepříznivé dopady automobilové, letecké a lodní dopravy i průmyslové výroby na životní prostředí a zdraví lidí. Nanotechnologie FN-NANO, která je českým vynálezem, je založena na využití fotokatalýzy. Již dnes se uplatňuje v desítkách zemí po celém světě na více než dvou milionech metrů čtverečních ploch zdí, střech a fasád. Účinně eliminuje nepříznivé dopady provozu více než 130 tisíc osobních automobilů s dieselovým motorem na ovzduší. Díky Slunci a jeho světlu, které využíváme zadarmo, je schopna vyčistit jeden milion metrů krychlových vzduchu za méně než 20,-Kč! Bonusem navíc je trvale čistý vzhled plochy s FN-NANO po desetiletí. S využitím nanotechnologie FN-NANO přeměňujeme energii Slunce na čistící sílu schopnou ozdravit naše životní prostředí. Spouštíme ekologické projekty umožňující každému aktivně se podílet na čištění ovzduší. Kontakt: Blanka Zajíčková., mob.: +420 724 309 696, e-mail: zajickova@fn-nano.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.