Myšlenky a cíle ČAOH posiluje další významný recyklátor - společnost Kronospan

Datum: 17.01.2019
Praha 17. ledna 2019 (PROTEXT) - Novým členem České asociace odpadového hospodářství se stává společnost Kronospan, která se mimo jiné zaměřuje na efektivní využívání vytříděného odpadního dřeva. Společnost tak rozšiřuje řady významných subjektů na poli zpracovatelského...
Praha 17. ledna 2019 (PROTEXT) - Novým členem České asociace odpadového hospodářství se stává společnost Kronospan, která se mimo jiné zaměřuje na efektivní využívání vytříděného odpadního dřeva. Společnost tak rozšiřuje řady významných subjektů na poli zpracovatelského a recyklačního průmyslu, které ČAOH sdružuje. Zpracování odpadního dřeva při výrobě aglomerovaných materiálů má pozitivní přínos pro životní prostředí. Kronospan vyrábí dřevotřískové desky s využitím odpadního dřeva z různých zdrojů. Dřevěné produkty zhotovené vyspělými technologiemi této firmy nacházejí uplatnění napříč odvětvím stavebnictví, nábytku, renovace interiérů a pod. Vstupem do ČAOH potvrzuje skutečnost, že recyklační firmy v Česku chtějí podpořit snahy o nalezení vhodných nástrojů k recyklaci druhotných surovin. Asociace je silným zastáncem nových opatření EU, vyplývajících ze schváleného balíčku oběhového hospodářství. Evropské recyklační cíle je Česká republika povinna splnit do roku 2035. Kronospan je v rámci ČR jednou z nejvýznamnějších společností přispívajících k plnění těchto cílů. Více informací naleznete na http://bit.ly/CAOHaKronospan.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.