JA Solar jmenována „Špičkovým výrobcem"

Datum: 16.06.2018
Peking 16. června 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar byla agenturou DNV GL již potřetí jmenována „Špičkovým výrobcem" Společnost JA Solar Holdings Co., Ltd. (Nasdaq: JASO), přední světový výrobce vysoce výkonných solárních produktů, oznámila, že získala...
Peking 16. června 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar byla agenturou DNV GL již potřetí jmenována „Špičkovým výrobcem" Společnost JA Solar Holdings Co., Ltd. (Nasdaq: JASO), přední světový výrobce vysoce výkonných solárních produktů, oznámila, že získala titul „Špičkový výrobce 2018" od agentury DNV GL, světově uznávaného certifikačního institutu a nezávislých odborníků v oblasti energetiky. Je to již potřetí, kdy společnost JA Solar získala toto ocenění. V letech 2014 a 2016 společnost JA Solar prošla testy výrobků a získala certifikaci produktů od společnosti PVEL (100% dceřiná společnost DNV GL) a získala ocenění „Špičkový výrobce" (Top Performer). Agentura DNV GL je ve fotovoltaickém průmyslu velmi uznávanou institucí. Její výroční zpráva o spolehlivosti solárních modulů zahrnuje testování a analýzy modulových produktů od různých výrobců a je považována za nejúplnější hodnocení spolehlivosti solárních modulů. Získání pocty titulu „Špičkový výrobce" je založeno na výsledkové tabulce spolehlivosti solárních modulů agentury DNV GL. Test spolehlivosti pokrývá celý životní cyklus výrobků, který zahrnuje tepelný cyklus IEC, vlhké teplo, ultrafialové záření, dynamické mechanické zatížení, útlum PID a zkoušky za tepla. Výsledky testů poskytují potenciálním zákazníkům fotovoltaických zařízení a investorům do elektráren autoritativní reference. Společnost JA Solar se zavázala k výzkumu a vývoji sériově vyráběných vysoce účinných solárních modulů, které mohou účinně snížit náklady na výrobu elektřiny (LCOE). Ať už jde o vývoj a hromadnou výrobu produktů PERC nebo o zavedení oboustranných modulů PERC s dvojitým sklem či modulů 1500 V, společnost JA Solar vždy stála v čele svého odvětví. Ocenění „Špičkový výrobce" od agentury DNV GL dále demonstruje technickou sílu a schopnost společnosti JA Solar poskytovat vysoce výkonné a vysoce spolehlivé solární produkty. Více informací naleznete na webových stránkách www.jasolar.com Xiaorui Sun +86-10-6361-1888 x1698 bj.sunxr@jasolar.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.