GCL New Energy podepsala smlouvu o nákupu elektrické energie pro solární projekt v Coloradu s výkonem 110 MW

Datum: 14.06.2018
Denver 14. června 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - GCL New Energy, Inc., dceřiná společnost předního světového konglomerátu zabývajícího se čistou energií GCL Group, podepsala dlouhodobou smlouvu o nákupu elektrické energie (tzv. PPA) s místní elektrárenskou společností Intermountain...
Denver 14. června 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - GCL New Energy, Inc., dceřiná společnost předního světového konglomerátu zabývajícího se čistou energií GCL Group, podepsala dlouhodobou smlouvu o nákupu elektrické energie (tzv. PPA) s místní elektrárenskou společností Intermountain Rural Electric Association (IREA) pro svůj projekt Pioneer 110MW budovaný na „zelené louce" v Coloradu. Tento projekt se nachází na pozemku o rozloze 611 akrů 35 mil východně od Denveru, Colorado, v rovinaté oblasti s dobrou intenzitou záření. Celkový roční energetický výnos projektu Pioneer představuje okolo 215 milionů kWh a v plánu je požádat o připojení k rozvodné síti v roce 2020. Smlouva o nákupu elektřiny je podepsána na pevnou dobu 10 let, s možností tuto smlouvu třikrát prodloužit o dalších 5 let, tedy až na celkovou délku trvání 25 let. Projekt si nežádá žádnou bezpečnostní zálohu a má nízké náklady na připojení k rozvodné síti. Prostřednictvím projektu Pioneer získá společnost GCL New Energy cennou zkušenost na poli realizace projektu na zelené louce v USA a může jí následně využít jako modelu pro své budoucí projekty. Tento proces zahrnuje zajištění půdy, studii proveditelnosti rozvodné sítě, vyjednávání a podepsání dohody o připojení k rozvodné síty, zajištění územních povolení a dojednání a podepsání smlouvy o nákupu elektrické energie. Kontrolováním nákladů na vývoj a pozměněním své strategie při dojednávání smlouvy o nákupu energie tak, aby odpovídala rychle se měnícím podmínkám, dokázala společnost GCL New Energy v soutěži o tuto zakázku porazit všechny známé a zavedené americké developery. GCL New Energy proměnila svoji strategii rozvoje a místo toho, aby se soustředila výhradně na čínský trh, začala agresivně expandovat jak na čínském, tak i na zámořských trzích, a zároveň zvyšuje své kapacity v oblasti zámořského rozvoje solárních farem. GCL New Energy má tři regionální centrály, a to v Severní Americe, Japonsku a Africe. V roce 2017 spustila iniciativu pronikání na zahraniční trhy, tzv. "Overseas Seeding Initiative". GCL New Energy i nadále usiluje o dosažení svého globálního cíle realizovat do roku 2020 solární projekty s výkonem více než 3 GW a aktivně hledá strategické partnery. Domácí i mezinárodní trhy prozkoumává s partnery jako jsou Power China, CEEC, CGGC a Shanghai Electric, a mimoto si vybudovala úzké vazby se společnostmi s mezinárodním renomé jako Mitsui, Marubeni, Softbank, ACWA, Masdar, KEPCO a Macquarie. O společnosti GCL New Energy, Inc. GCL New Energy, Inc. je nezávislým výrobcem obnovitelné energie a stoprocentně vlastněnou mezinárodní dceřinou společností skupiny GCL New Energy Holdings Ltd (0451.HK), se sídlem ve městě San Ramon, Kalifornii. Společnost se zaměřuje na vývoj, vlastnění a provoz rozsáhlých (tzv. utility scale) solárních projektů a má zkušenosti ze Spojených států, Portorika, Latinské Ameriky a řady dalších mezinárodních trhů. KONTAKT: Zhang Ning, +86 512 6853 2729, zhangning_nj@gclsi.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.