Dámské hodinky od Purpledogs.eu

Datum: 28.02.2013

Dámy, přemýšlíte o koupi kvalitních hodinek ukazujících čas? O takových, které vám dlouho vydrží a nemusíte se o ně speciální starat?

 

Dámy, přemýšlíte o koupi kvalitních hodinek ukazujících čas? O takových, které vám dlouho vydrží a nemusíte se o ně speciální starat? S eshoppom Purpledogs.eu si můžete své přání splnit. V kategorii dámské hodinky (v podstatě to platí i na kategorii pánské hodinky) vám nabízíme:
kvalitní hodinky s ocelovým páskem,
hodinky s koženými řemínky od klasických až po extravagantní,
hodinky značek Nele Fortados, Jay Baxter, Giorgia Valentian, a jiné,
pravé německé hodinky.
Naše dámské hodinky splňují vysoké standardy na kvalitu. Samozřejmě, že poskytujeme zákonnou záruční lhůtu dva roky, ale navíc přidáváme možnost vrátit nám zboží až do třiceti dnů od jeho zakoupení. Hodinky z internetového obchodu Purpledogs.eu posíláme již v den objednání, takže se může stát, že vám přijdou už hned druhý den (to záleží hlavně od České pošty). Další přidanou hodnotou, kterou poskytuejme, je sleva 5% pro naše fanoušky na Facebooku. Ti, kteří mají Google+ se mohou těšit až na slevu 6%.
Pokud vás, dámy, naše nabídka oslovila, tak neváhejte a navštivte e-shop na www.purpledogs.eu, rádi vás tam uvidím

S eshopem Purpledogs.eu si můžete své přání splnit. V kategorii dámské hodinky (v podstatě to platí i na kategorii pánské hodinky) vám nabízíme:


- kvalitní hodinky s ocelovým páskem

- hodinky s koženými řemínky od klasických až po extravagantní

- hodinky značek Nele Fortados, Jay Baxter, Giorgia Valentian, Omax, Excellanc

- levné hodinky světových značek

- a jiné hodinky.

Naše dámské hodinky splňují vysoké standardy na kvalitu. Samozřejmě, že poskytujeme zákonnou záruční lhůtu dva roky, ale navíc přidáváme možnost vrátit nám zboží až do třiceti dnů od jeho zakoupení.

 

Hodinky z internetového obchodu Purpledogs.eu posíláme již v den objednání(nejpozději však dva dny poté), takže se může stát, že vám přijdou už hned druhý den (to záleží hlavně od České pošty). Na výběr máte také spusob přepravy a to bud na dobírku za příplatek 90 kč nebo při platbě předem Vám hodinky zašleme doporučeně. Další přidanou hodnotou, kterou poskytuejme, je sleva 5% pro naše fanoušky na Facebooku. Ti, kteří mají Google+ se mohou těšit až na slevu 6%.


Pokud vás, dámy, naše nabídka oslovila, tak neváhejte a navštivte e-shop na www.purpledogs.eu/cs/, rádi vás tam uvidíme

 

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.