Dámské účesy

Datum: 12.01.2013

Dámy si již odjakživa dali záležet na svém vzhledu. To platí nejenom o módě, oblečení a špercích, ale i o dámských účesech. Všechny tyto kategorie skýtají množství zajímavostí a stávají se vášní na celý život pro řadu žen. Dámské účesy jsou téměř vždy středobodem pozornosti dám, žen, dívek.

Dáváme vám do pozornosti tento článek, nebo se inspirujte těmito:

Zvláštností dámských střihů je jejich proměnlivost a nutná úprava zvlášť pro každou příležitost.

Střihy jsou strukturou zajímavé, od hladkého účesu až po kadeřavý. Účesy jsou vzdušné, lehké, sladěné s barvou pleti nebo barvou očí. Módní jsou drdoly, copy, culíky, účesy s efektem mokrých vlasů, asymetrické krátké střihy, husté ofiny až po obočí, sčesané na bok. Ofiny jsou novým trendem, který dodává svěžest pokožky.

Pro perfektní vzhled můžete využít speciální přípravky které zvyšují lesk vlasů. Zdravé, dlouhé vlasy a dobře upravené jsou stále v módě. Jedním z hlavních trendů je jejich přirozenost. Předtím než se rozhodnete pro určitý typ účesu, důležitý je typ obličeje. V tomto roce si můžete vybrat z praktických krátkých účesů nebo z možností romantických zapletených dlouhých vlasových úprav.

Polodlouhé vlasy jsou nejčastějším typem ženského účesu. Do této kategorie účesů patří účesy, jejichž délka sahá od brady po ramena. Polodlouhé vlasy sluší téměř každému střihu, taktéž i typu vlasů, či jejich charakteru. To je důvod, proč jsou polodlouhé vlasy mezi ženami tak oblíbené.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.