Pánské módní doplňky

Datum: 12.01.2013

Bývaly doby, kdy pouze dívky a ženy používali jako chloubu jejich módní doplňky. S postupem časy se ale trendy mění. Dnes i správní stylový chlapy nosí nejrůznější doplňky módy.

 

Doba se změnila až natolik, že páni mají teď obrovské množství příležitostí když přijde na řadu móda a styl oblékáni. Jestli chcete vypadat lépe a více atraktivně musíte začít v pravý čas správné doplňky a vychytávky. V následujících odstavcích jsou dvě malé nenápadní věcičky, které ale oživí šatník každého muže. 

 

 

Náramkové hodinky

 

Nezáleží na tom jestli studujete na výšce, nebo pracujete v kanceláři, anebo jste jenom dělník. V každém z výše uvedených případu máte možnost zvýraznit Váš outfit malým doplňkem a to hodinky pro pány. Najde už mnoho mužů, kteří mají doma velké kolekce různých hodinek a nestydí se za to. Nošení hodinek je primárně určeno na plnění funkce ukazovatele času. Díky tomu zůstanete vždy ve střehu a s přesným vědomím času. Také ale taky získáte skvělý doplněk k Vašemu celkovému stylu oblékaní. 


 

Wrist watches
Whether you study in a college or work in an office; you should wear a watch which goes well with your attire and personality. There are many men who have a collection of wrist watches. Wearing a watch is important as it keeps you in pace with the world and it also compliments your overall personality.

 

Opasky

 

Opasky byli odjakživa velice populární mezi muži. Kožené opasky se skvěle hodí k formálnímu i neformálnímu oblečení. Muži si mohou zvolit z obrovského množství velikostí, barev a tvarů vyrobených z různých materiálu. Každý správný muž by měl doma mít menší sbírku opasků na různé příležitosti.


 

Peňeženky

 

 

Posledním neodmyslitelným doplňkem každého správného muže je určitě kožená pánská peněženka. Dnes už je na trhu takové nespočetné množství unikátních peněženek s různými zlepšováky, že Vás to vždy překvapí.

Dárkový set peněženka + opasek

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.