Články - Oblečení, Móda

Šijeme miminkům na míru

Datum: 06.03.2022

Ženy v očekávání mají v těhotenství několik představ, které chtějí po narození dítěte dělat. Tyto preference se postupně mění, jak si zvykají na svoji novou životní roli. S přípravou na miminko také souvisí i oblečení a postupná výbava. Oblečení pro miminka jsou roztomilá, proto si jejich nakupování užívá nejedna maminka.

Láska rapperů k jejich botám

Datum: 29.08.2014

Revoluce ve světě módní obuvi začala jeden letní den v roce 1986.

Moderní účesy! Inspirativní weby věnovány účesům

Datum: 18.02.2014

Toužíte být sexy, ale máte korpulentní postavu a jemné vlasy? Rady a návody, jak se cítit příjemně a krásně ve stylovém účesu naleznete na webových stránkách na odkazech níže.

Móda pro mladé

Datum: 18.02.2014

Móda pro mladé je o něco odlišná jako móda pro starší. Mladí lidé si mohou na sebe vzít téměř cokoli, co jim sedí. Obecně však oblečení pro mladé lidi obsahuje mnoho barev, různé zajímavé potisky, vzory nebo loga, a je více ležérní. Pojďme si říci něco málo o oblíbených obchodních domech s módou pro mladé.

Fashion workshop Hvar © XXII. běh - květen 2013

Datum: 14.03.2013

Fashion workshop na ostrově Hvar pořádáme od roku 2001 a jsme zakladateli tohoto kurzu, máme o ostrově a jeho lokacích naprosto detailní znalosti. Individuální přístup ke studentům a bohatá historii kurzu zaručena. Kurz navštívilo více jak 860 fotografů a vzniklo zde mnoho zdařilých snímků.

Dámské hodinky od Purpledogs.eu

Datum: 28.02.2013

Dámy, přemýšlíte o koupi kvalitních hodinek ukazujících čas? O takových, které vám dlouho vydrží a nemusíte se o ně speciální starat?

Dámské účesy, culíky, drdoly

Datum: 03.02.2013

Tento článek je o dámských účesech. Pánské účesy probereme v některém z následujících článků.

Pánské účesy a jejich péče

Datum: 23.01.2013

Péče o vlasy má u mužů dlouhou tradici, stačí se podívat jen na "nedávné" šílenství okolo beatlesákov, elvisákov, depešákov, či metalistů a punkerů a hned nám je jasné, že ani mužské pohlaví nezbývá ke svým vlasům lhostejné. Pánské účesy překypují variabilitou i osobnostním stylem jejich nositelů.

Změna obličeje vhodně zvoleným účesem

Datum: 20.01.2013

Dobrý účes vám nejen že dodá více sebevědomí, ale i dokáže opticky změnit váš obličej. Někdy postačí pouze malá změna, nemusíte se ani natahovat za nůžkami. Přečtěte si tento článek a dozvíte se jak na to. Dámské účesy dokáží dělat s dámským obličejem zázraky.

Krátké a dlouhé sestřihy vlasů

Datum: 19.01.2013

Říká se, že když žena změní účes, nastává změna taky i v jejím partnerském životě. Může být na tom něco pravdy. Navíc, žena, která se dala ostříhat, obvykle přitáhne jiný typ muže jako když měla dlouhé vlasy, což může znamenat i pozitivní změnu ve vztahových záležitostech. Radikálně tím změní i způsob, jakým se na ni budou muži dívat. Krátké vlasy jsou pro muže totiž signálem dominance ženy a podle některých studií hovoří o ní, i když ne vždy pravdivě, že je méně sexuálně orientovaná.

Dámské a pánské hodinky

Datum: 18.01.2013

Hodinky, náš každodenní společník na cestách, který nám vždy řekne správny čas. Dnes již hodinky nezastávají jenom funkce ukazatele času ale čím dál tím víc se z nich stávají módní doplnky celkového imagu člověka.

Značka Guess

Datum: 17.01.2013

Značka Guess začínala ako odevná spoločnosť v roce 1981. Guess sa od té doby stal jednou ze světove nejznámejších značek v oblasti módy a charismatického  zezření.

Vypadat skvěle s koženými doplňky - část 1.

Datum: 16.01.2013

S rostoucím povědomím a oblibou módy, se snaží každý z nás mít nejnovější trendové věci a doplňky. Lidé milují mít módní kabelky a stylové doplňky, které jim dávají skutečný pocit jedinečnosti. Každá žena na světe chce být oceněna za její jedinečný styl a vkus.

Vlasy a péče - šampon

Datum: 16.01.2013

Kvalitu vašich vlasů ovlivňuje nejen genetika či hormony, ale především pravidelná péče. Vlasy, podobně jako pleť, si mnohé pamatují, a s odstupem času se dokáží za špatnou, či chybnou péči patřičně "odvděčit". Zamysleli jste se nad tím, zda vaše problémy s vlasy neplynou náhodou právě ve špatné péči?

Hodinky značky Jay Baxter

Datum: 14.01.2013

Lidé si dnes zvykli tvořit pri svém oblekáni svůj vlastní styl. Každý sme jedinečný a každému se nám líbi něco jiného. Někdo je rád výzarný a extravagantní, někdo jiný dá ale přednost komfortu a klasice.

Pánské účesy na tento rok

Datum: 14.01.2013

Pokud máte po boku muže, který trendy sleduje a před zrcadlem se zastaví i na delší dobu, do vzhledu a stajlování mu zřejmě říkat netřeba. Pokud však ten váš zastupuje prototyp běžného praktického muže, asi vám již napadlo v něčem mu poradit. Možností je i o trošku trendovejší účes, který se v roce 2013 pohrává zejména s delší ofinkou.

Dámské účesy

Datum: 12.01.2013

Dámy si již odjakživa dali záležet na svém vzhledu. To platí nejenom o módě, oblečení a špercích, ale i o dámských účesech. Všechny tyto kategorie skýtají množství zajímavostí a stávají se vášní na celý život pro řadu žen. Dámské účesy jsou téměř vždy středobodem pozornosti dám, žen, dívek.

Dáváme vám do pozornosti tento článek, nebo se inspirujte těmito:

Pánské módní doplňky

Datum: 12.01.2013

Bývaly doby, kdy pouze dívky a ženy používali jako chloubu jejich módní doplňky. S postupem časy se ale trendy mění. Dnes i správní stylový chlapy nosí nejrůznější doplňky módy.

Módní trend: Masivní dámské hodinky

Datum: 04.01.2013

Koupit si malé doplňky Vašeho outfitu a oblečení je ta nejlepší cesta jak zvýraznit pozitiva a zároveň tyto doplňky poskytují Vašemu outfitu potřebné malé detaily, které zvýrazní celkový dojem. Nejnovějším trendem jsou výrazné "masivní hodinky".

Skvělý dárek na Vánoce

Datum: 06.11.2012

I vy znovu jako každý rok nevíte jaký vánoční dárek vybrat pro svého partnera? Hledáte něco co ho potěší a zároveň jistě najde praktické využití? Internetový obchod Purpledogs.eu Vám přináší skvělou možnost získat nádherné věci (pánské hodinky, dámské hodinky, peněženky ...) za opravdu neuvěřitelné nízké ceny.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.