Kavalan získala titul „Palírna roku"

Datum: 20.11.2017
TCHAJ-PEJ (Tchaj-wan) 20. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Palírna Kavalan získala na soutěži International Wine and Spirit Competition titul „Palírny roku" Kavalan, tchajwanský výrobce výběrové whisky, získal v mezinárodní soutěži 2017 International Wine and Spirit Competition(IWSC)...
TCHAJ-PEJ (Tchaj-wan) 20. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Palírna Kavalan získala na soutěži International Wine and Spirit Competition titul „Palírny roku" Kavalan, tchajwanský výrobce výběrové whisky, získal v mezinárodní soutěži 2017 International Wine and Spirit Competition(IWSC) pro rok 2017 titul „Palírny roku" (Distiller of the Year), nejvyšší možné ocenění v tomto prestižním soutěžním programu pro každého výrobce destilátů na světě. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/606879/King_Car_Kavalan_Distillery.jpg Titul „Palírna roku" je nejvyšší cenou soutěže IWSC a vybírá nejlepšího ze všech „Výrobců destilátů roku", kteří produkují gin, vodku, brandy, rum, likéry a také whisky. Generální ředitel společnosti Kavalan YT Lee uvedl, že ocenění Palírny roku soutěže IWSC vyznačuje jeden lihovar, který získává nejvyšší počet ocenění ve všech kategoriích a regionech. „Jsme nadšeni tím, že vyrábíme whisky světové úrovně. Toto ocenění přijímáme s pokorou a zavazujeme se k výrobě ještě jemnější whisky v budoucnosti," řekl pan Lee. Mistr míchač Ian Chang řekl, že by za inspiraci chtěl poděkovat zesnulému Dr. Jimmu Swanovi, technickému odborníkovi společnosti Kavalan a příteli. „Dr. Swan by zde seděl vedle nás, vím, že by byl na tento úspěch velmi hrdý. Tato nejvyšší čest patří Jimovi," řekl pan Chang. Whisky Kavalan vyhrála titul Výrobce destilátů roku soutěže IWSC šestkrát v letech 2011, 2012, 2013, 2015, 2016 a nyní v roce 2017. Whisky Kavalan Solist Ex-Bourbon Single Cask Strength také získala v soutěži IWSC za rok 2017 „Trofej" za nejlepší whisky vyrobenou mimo Skotsko. Jako průkopník tchajwanské whisky palírna Kavalan postupně získala nejvyšší ocenění na nejprestižnějších soutěžích v oboru. Její whisky Solist Amontillado Sherry Single Cask Strength byla jmenována v roce 2016„Nejlepší Single Cask Single Malt Whisky světa" na prestižní celosvětové soutěži World Whiskies Awards (WWA) a její Solist Vinho Barrique získala v roce 2015 titul „Nejlepší Single Malt Whisky světa". O palírně Kavalan Whisky První tchajwanská palírna Kavalan se věnuje umění single malt whisky od roku 2006. Whisky Kavalan zraje v intenzivní vlhkosti a horku a k její kvalitě přispívají také mořské a horské vánky a pramenitá voda ze Sněžné hory, jež společně přispívají k charakteristické krémovitosti whisky Kavalan. Palírna se jmenuje po starém označení pro okres I-lan a využívá třicetileté zkušenosti své mateřské společnosti King Car Group v oblasti výroby nápojů. Získala již více než 250 zlatých ocenění a dostupná je ve více než 60 zemích. Více informací naleznete na webových stránkách www.kavalanwhisky.com/EN/main.aspx. Kontakt pro média: Yvonne Chou 886-3922-9000#7162 yvonne@kavalandistillery.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.