Vintage lucerny a svícny k zapíchnutí i zavěšení

Datum: 18.07.2017
Praha 18. července (PROTEXT) - S příchodem jara se naše pozornost opět přesouvá směrem k zahradám, terasám a dalším klidovým zónám. Nastává čas sázení, okopávání a pečování o různé druhy zeleně. Ale také doba, kdy se venkovní prostory mohou proměnit v harmonické místo...
Praha 18. července (PROTEXT) - S příchodem jara se naše pozornost opět přesouvá směrem k zahradám, terasám a dalším klidovým zónám. Nastává čas sázení, okopávání a pečování o různé druhy zeleně. Ale také doba, kdy se venkovní prostory mohou proměnit v harmonické místo pro opravdový odpočinek nebo bezstarostné setkání s přáteli. Uznejte sami. Vyhlídka pohodového posezení s blízkými při romantickém osvětlení a vůně grilovaných specialit láká mnohé z nás více než kdejaká dovolená u moře. Designové osvětlení ve vintage stylu Když je řeč o osvětlení, pojďme se podívat na pár typů, které vaší zahradě, terase či balkonu dodají tu pravou atmosféru. A pozor, nebudou vás stát celé jmění. Pro začátek se podívejme na osvětlení. Jednou z nejoblíbenějších variant venkovních světel jsou jednoznačně designové lucerny ve vintage stylu. Optimální kombinace nerezu a matného, či lesklého skla. Mimo svůj jedinečný vzhled mají také několik dalších výhod. Například montáž takové lucerny je chvilkovou záležitostí a rozhodně se o ni nemusíte bát. Silné kožené ucho zajistí stabilitu při zavěšení a zároveň se stává stylovým doplňkem. Další možností jsou různé varianty venkovních svícnů k zapíchnutí, které nabízí například specializované e-shopy jako Svět pod střechou. Dvoj nebo trojdílné svícny z pozinkovaného plechu či kovu mají krom snadné manipulace také jednu nespornou výhodu. Vy je totiž můžete umístit prakticky kdekoliv v prostoru vaší zahrady či venkovní části restaurace a sestavení jednoho kusu netrvá déle než pár vteřin. Pak už zbývá jen vložit svíčku a vaše klidová zóna se rázem změní v romantickou oázu klidu. Závěsné svícny z foukaného skla Minulý rok si lidé oblíbili také různé varianty venkovních svícnů a jinak tomu není ani letos. Například barevné závěsné svícny z foukaného skla můžete bez obav jednoduše zavěsit například na pergolu, balkon i do větví stromů. Výhodou je opět nejen kvalita a stylový design, ale také praktická manipulace. Díky odnímatelnému dnu lze pohodlně vložit čajovou svíčku a její případná výměna se pak stává otázkou několika vteřin. Několik barevných provedení zajistí pestré odstíny barev a my tak s jejich pomocí navodíme zahradě, terase či balkonu příjemnou večerní atmosféru. Kontakt: www.svetpodstrechou.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.