Týden Pekingu na Expu 2017 v Astaně

Datum: 19.06.2017
Astana (Kazachstán) 19. června (PROTEXT/PRNewswire) - „Nádherný Peking září na Expu" - Týden Pekingu na Expu 2017 v Astaně začal 16. června Týden Pekingu na téma „Nádherný Peking září na Expu" byl zahájen 16. června v čínském pavilonu Expa 2017 Astana. Pro...
Astana (Kazachstán) 19. června (PROTEXT/PRNewswire) - „Nádherný Peking září na Expu" - Týden Pekingu na Expu 2017 v Astaně začal 16. června Týden Pekingu na téma „Nádherný Peking září na Expu" byl zahájen 16. června v čínském pavilonu Expa 2017 Astana. Pro Peking je to po výstavách Expo 2005 Aichi, Expo 2010 Šanghaj a Expo 2015 Milano další příležitost ukázat světu svou starodávnou kulturu. A pro Peking to bude jistě povzbuzením k účasti na tvorbě iniciativy „Pásu a cesty". Foto - https://mma.prnewswire.com/media/524233/Beijing_Week_at_Expo_2017_Astana_Opened.jpg Peking je prvním čínským městem, které se představí na veletrhu Expo 2017 Astana. Programy zahajujícího ceremoniálu na tomto Expu obsahovaly představení akrobatiky a bojových umění jako např. „Venkovský Peking, úchvatná Čína", „Akrobatika se skákacími míči" a „Tai-či", které byly vykonány Pekingskou operou. Hosté měli během recepce, fotografické výstavy pekingské turistiky, lidových tanečních a pěveckých představení a poznávání pekingské kuchyně příležitost pochopit tradice a kulturu Pekingu díky „zhlédnutí pekingské krajiny, ochutnávce pekingských jídel a naslouchání pekingským tónům". Pekingský týden ve spojení s další tematikou Expa 2017 nazvanou „Budoucí energie" demonstruje také chytrou energii, která pomáhá Pekingu, aby se stalo městem dvojích olympijských her při pořádání zimních olympijských her 2022 a také mu pomáhá dosáhnout cíle 300 milionů zúčastněných při zimních sportech. Li Luxia, viceprezidentka čínské Rady pro podporu mezinárodního obchodu Pekingu (CCPIT Peking) během zahajovacího ceremoniálu uvedla, že objekty pozůstalé po olympijských hrách 2008 v Pekingu budou plně využity a transformovány na objekty pro letní i zimní sporty. Kupříkladu objekt Water Cube (Vodní kostka) bude jako příklad transformačních změn proměněn na Ice Cube (Ledovou kostku). Lidé se s budovou Ice Cube mohou důvěrně seznámit prostřednictvím brýlí pro virtuální realitu. Odkazy na fotografie: http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=291386 KONTAKT: pan Ji, Tel/Fax: 86 10 63075245.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.