S TRADE NEWS na Kubu a do Mexika

Datum: 24.02.2017
Praha 24. února (PROTEXT) - V latinskoamerickém regionu snad nenajdete rozdílnější země, než jsou Kuba a Mexiko. Zůstane zde Mexiko naším nejdůležitějším obchodním partnerem, i když by se naplnily některé negativní předpovědi spojované s nástupem nové americké administrativy?...
Praha 24. února (PROTEXT) - V latinskoamerickém regionu snad nenajdete rozdílnější země, než jsou Kuba a Mexiko. Zůstane zde Mexiko naším nejdůležitějším obchodním partnerem, i když by se naplnily některé negativní předpovědi spojované s nástupem nové americké administrativy? A co Kuba? Splní světová očekávání? Vyplatí se v jejím případě zariskovat a přistoupit na dobu splatnosti faktur, která tam může být až dva roky? Na tyto a spoustu dalších otázek našich vývozců jsme hledali odpovědi v prvním letošním TRADE NEWS. Právě vychází a oborově se zaměřuje na český agroexport. Číslo vyšlo tištěným nákladem 8200 kusů na 80 stranách. Jako vždy v něm najdete exkluzivní rozhovory, články, analýzy, inspirativní příběhy úspěšných českých firem, původní infografiky a další zajímavé novinky ze světového i domácího byznysu. Dvouměsíčník TRADE NEWS vydává již šestým rokem agentura ANTECOM jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. TRADE NEWS je distribuován bezúplatně přímo k manažerům firem s rozhodující pravomocí. Zdaleka se nejedná pouze o členy AMSP ČR, ale také další společnosti i instituce. Je připravován ve spolupráci s Ministerstvem zahraničních věcí ČR, Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, proexportní agenturou CzechTrade a ostatními institucemi podporujícími český vývoz, jako jsou například EGAP, ČEB, CzechInvest aj. Více informací také na: http://www.itradenews.cz, http://www.tradenews.cz Kontakt: ANTECOM s.r.o. TRADE NEWS Redakční servis: +420 602 313 176
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.