Kühne+Nagel zavádí železniční linku KN Eurasia Express

Datum: 23.02.2017
Praha 23. února (PROTEXT) - Kühne + Nagel uvádí na trh nový produkt KN Eurasia Express pro železniční přepravu mezi Čínou a Evropou. Zahájením ostrého provozu linky KN Eurasia Express kopíruje Kühne + Nagel trvale se zvyšující logistické poptávky evropského i čínského...
Praha 23. února (PROTEXT) - Kühne + Nagel uvádí na trh nový produkt KN Eurasia Express pro železniční přepravu mezi Čínou a Evropou. Zahájením ostrého provozu linky KN Eurasia Express kopíruje Kühne + Nagel trvale se zvyšující logistické poptávky evropského i čínského trhu po této trase. Kühne + Nagel začal proto provozovat vlastní železniční linku pro přepravy kusových zásilek (LCL) z/ do Číny. Služba je dokonalým doplňkem ke stávajícím námořním, leteckým a silničním přepravám pro import a export zásilek. Kühne + Nagel díky KN Eurasia Express spojuje trhy Číny, Ruska a Evropy. Vedle své zavedené námořní FCL přepravy kontejnerů do Duisburgu, hlavního evropského hubu, nově Kühne + Nagel nabízí také vlastní LCL služby z terminálu Wuhan v Číně do Hamburku a do polského Malaszewicze/Poznaně. Celkově Kühne + Nagel využívá více než 50 sběrných míst z Čínské lidové republiky včetně klíčových míst jako Shenyang, Chongqiang, Chengdu a Zhengzhou. Kromě importu Kühne + Nagel nabízí také export FCL a LCL zásilek z Evropy do Asie. KN Eurasia Express je nejvíce využíván zákazníky především z automobilového průmyslu, ale hojně i segmentem high-tech a módního průmyslu. Otto Schacht, člen správní rady společnosti Kuehne + Nagel International AG odpovědný za námořní přepravy říká: "KN Eurasia Express představuje dokonalé napojení všech typů spedičních služeb nabízených společností Kühne + Nagel pro door-to-door přepravy. S tranzitním časem 14 až 18 dní od terminálu do cílového terminálu nabízíme zákazníkům mnohem rychlejší dodací lhůty v porovnání s námořní přepravou v tandemu s mnohem nižšími náklady ve srovnání s leteckou spedicí. Spolehlivé odjezdy a tranzitní časy dávají možnost přesného plánování termínů a pomocí online aplikace i stálou viditelnost stavu zásilek." Největším tématem tak zůstává bezpečnost nákladu. To je i důvod, proč Kühne + Nagel na lince KN Eurasia Express zajišťuje nejvyšší bezpečnostní standardy jak na terminálech, tak zejména v rámci vylepšených kontejnerových jištění a zabezpečení nákladu na vysoké úrovni. Samozřejmostí je 24/7 monitorování dat na bázi GPS, což poskytuje reálná data o teplotě, vlhkosti, tlaku, svitu a rozmístění kontejnerů. Teplotně citlivé zboží je přepravováno v kontejnerech typu 45´ High Cube Reefer. Produkt KN Eurasia Express je dostupný rovněž v zemích mimo Evropu. První vlaky byly úspěšně odeslány do Íránu či Turecka. V plánu jsou také vlastní LCL linky mezi Čínou a Ruskem. Kontakt: Klikněte pro více informací: www.kuehne-nagel.cz. Lenka Křivancová Marketing Manager Kühne + Nagel ČR lenka.krivancova@kuehne-nagel.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.