Přichází zima, ideální čas na nákup letní dovolené!

Datum: 27.10.2016
Praha 27. října (PROTEXT) - Cestovní kanceláře v posledních dnech spustily předprodeje zájezdů na léto příštího roku. Zdá se, že s blížící se zimou je předčasné uvažovat o letní dovolené. Opak je však pravdou. Právě nyní se cestovky předhánějí ve slevách a výhodách....
Praha 27. října (PROTEXT) - Cestovní kanceláře v posledních dnech spustily předprodeje zájezdů na léto příštího roku. Zdá se, že s blížící se zimou je předčasné uvažovat o letní dovolené. Opak je však pravdou. Právě nyní se cestovky předhánějí ve slevách a výhodách. Navíc letošní sezona naplno ukázala, jak se nemusí vyplatit na tzv. last minute zájezdy čekat. Mezi nabízené výhody v rámci frist minute prodejů patří např. zájezdy pro děti zcela zdarma, parkování u letiště zdarma, výrazné slevy pro dospělé, dárky a mnohé další. "Zcela zásadní výhodou však je, že naši klienti můžou v rámci předprodejů zájezdů změnit destinaci i termín až týden před odletem zdarma. Proto nemusejí vyčkávat do poslední chvíle, kdy navíc přijdou o ty největší výhody," vysvětluje František Vorel, mluvčí CK Blue Style, patřící mezi tři největší specialisty na letecké letní dovolené.

Nejlepší doba na nákup dovolené

Co je však nejdůležitější, to je výběr z plné nabídky hotelů a termínů. Letošní sezona naplno ukázala, jak ošemetné je vyčkávat do posledních chvil. S blížícím se létem byla řada termínů a hotelů především v evropských destinacích beznadějně vyprodaná. "Letos v létě se vyprodaly dokonce celé ostrovy. Někteří turisté tak museli na poslední chvíli dělat velké kompromisy, a nakonec cestovat v jiných termínech, než plánovali, do méně kvalitních hotelů, nebo dokonce do zcela jiných destinací," dodává Vorel. Navíc není zdaleka pravidlem, že last minute zájezdy jsou nejlevnější. Když je poptávka vysoká, tak v některých případech dochází s blížícím se odletem dokonce ke zdražování, pokud jsou na daný termín či do dané destinace vůbec volná místa. Bude-li navíc pokračovat současný trend, dá se očekávat, že opět poroste poptávka po Tunisku, Egyptě a Turecku, což ostatně naznačují i první dny předprodejů. Již druhá půlka prázdnin a září s říjnem ukázaly, že poptávka po počátečním poklesu rapidně roste. "Popularita evropských destinací bude opět velmi vysoká. Obecně rostoucí poptávka po zájezdech bude tlačit ceny mírně nahoru. Zejména v případě zmíněného Egypta, Tuniska a Turecka jde jen stěží očekávat, že ceny zájezdů budou na loňské rekordně nízké úrovni," vysvětluje František Vorel z CK Blue Style.

Novinky roku

Cestovní kancelář Blue Style pro nadcházející letní sezonu opět rozšířila nabídku destinací i hotelů. Novinkou roku je řecká Kefalonie, největší z Jónských ostrovů a zároveň šestý největší ostrov patřící Řecku. Cestovní kanceláře sem dlouho pořádaly pouze jednodenní výlety, ani dnes se tu hotely "nemačkají" jeden na druhý. Jezdí do nich hlavně ti, kteří chtějí prožít klidnou dovolenou, daleko od přeplněných pláží. I na těch nejrušnějších, které se nacházejí v letoviscích Skala a Lassi, není prozatím žádný velký nával. Nově naleznete také skvělé hotely v bulharském Primorsku a Sozopolu. "Kromě nových destinací jsme také upravili nabídku hotelů s dětskými animačními Croco kluby. Nezapomněli jsme ani na klienty, kteří vyhledávají naprostý klid, a proto jsme navýšili počet tzv. adults only hotelů, kam mohou pouze dospělí," dodává František Vorel. František Vorel tiskový mluvčí CK Blue Style e-mail: vorel@blue-style.cz www.blue-style.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.