Lilien a Naturalis - kosmetika pro celou rodinu

Datum: 30.09.2016
Praha 30. září (PROTEXT) - Lilien a Naturalis jsou dvě značky kvalitní a cenově příznivé české kosmetiky, kterou vyrábí společnost Union Cosmetic. Lilien je značka vlasové a tělové kosmetiky kombinující přírodní složky a nejmodernější poznatky. Výrobky tělové...
Praha 30. září (PROTEXT) - Lilien a Naturalis jsou dvě značky kvalitní a cenově příznivé české kosmetiky, kterou vyrábí společnost Union Cosmetic. Lilien je značka vlasové a tělové kosmetiky kombinující přírodní složky a nejmodernější poznatky. Výrobky tělové kosmetiky dokonale hydratují, zvláčňují a zanechávají na těle velmi příjemný pocit svěžesti a čistoty. Výrobky vlasové kosmetiky velmi šetrně myjí, podporují výživu vlasových kořínků, zvětšují objem a dodávají vlasům zdravý vzhled a dlouhotrvající lesk. Dále obnovují přirozenou rovnováhu pleti. Speciálními výrobky této řady jsou dětské produkty, které dokáží zpříjemnit a prodloužit každodenní požitek dítěte z koupele a jsou velmi šetrné k pokožce. Naturalis je značka kvalitní přírodní kosmetiky, obsahující celou škálu bylinných extraktů. Díky nim jsou produkty Naturalis velmi šetrné k vlasům i pokožce. Dokonale hydratují a zanechávají na těle velmi příjemný pocit. Vzhledem ke vzrůstající poptávce se během posledních let portfolio značky Naturalis významně rozšířila portfolio o další produkty, jako jsou např. masážní gely, koupelové pěny a soli a nově i o konopnou řadu Cannabis. http://www.unioncosmetic.cz/ Kontakt pro média: Mariana Pohlová PR & média E-mail: pohlova@m-communication.cz cz.linkedin.com/pub/mariana-pohlová/2b/b43/554/ https://twitter.com/MPohlova https://www.facebook.com/profile.php?id=100010421370111
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.