První mezinárodní kulturní expo Hedvábné stezky

Datum: 23.09.2016
Lanzhou (Čína) 23. září (PROTEXT/PRNewswire) - První mezinárodní kulturní expo Hedvábné stezky vydává Dunhuangskou deklaraci Delegáti ze zemí Pásu a stezky podepsali deklaraci ve městě Dunhuang na severozápadě Číny za účelem další kulturní výměny, jak zní středeční...
Lanzhou (Čína) 23. září (PROTEXT/PRNewswire) - První mezinárodní kulturní expo Hedvábné stezky vydává Dunhuangskou deklaraci Delegáti ze zemí Pásu a stezky podepsali deklaraci ve městě Dunhuang na severozápadě Číny za účelem další kulturní výměny, jak zní středeční závěr Mezinárodního kulturního expa Pásma a stezky. V Dunhuangské deklaraci se zdůrazňuje kulturní diverzita, rovnost a inkluze. Signatáři souhlasili s tím, že budou chránit historické a kulturní dědictví, posilovat kulturní dialog na všech úrovních a propagovat kulturní obchod a průmyslovou spolupráci. Během dvoudenního expa bylo podle organizačního výboru podepsáno 89 smluv týkajících se odvětví kulturního průmyslu o celkové hodnotě 108 miliard yuanů (16 miliard amerických dolarů). Čínský ministr kultury Luo Shugang uvedl, že Dunhuangská deklarace stanovila zřízení nového mechanismu kulturní výměny v rámci Iniciativy pásu a stezky. Kromě toho provincie Gansu, která spravuje město Dunhuang, podepsala smlouvy o spolupráci s kulturní komisí Evropského parlamentu na Pásu a stezce a s vládou Tádžikistánu. KONTAKT: Paní Shen, Tel: 86 10 63074558
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.