Kavalan připíjí na ocenění "World's Best Whisky"

Datum: 24.07.2016
Tchaj-pej (Tchaj-wan) 24. července (PROTEXT/PRNewswire) - Tchajwanský výrobce je dvojnásobným vítězem soutěže World Whiskies Awards Tchajwanský výrobce výběrové whisky společnost Kavalan Distillery si letos připíjí ke dvěma vzácným úspěchům, kdy získal ocenění za „nejlepší...
Tchaj-pej (Tchaj-wan) 24. července (PROTEXT/PRNewswire) - Tchajwanský výrobce je dvojnásobným vítězem soutěže World Whiskies Awards Tchajwanský výrobce výběrové whisky společnost Kavalan Distillery si letos připíjí ke dvěma vzácným úspěchům, kdy získal ocenění za „nejlepší single malt" a „nejlepší single cask, single malt" whisky na světě. Prestižní soutěž World Whiskies Awards (WWA) udělila v roce 2015 whisky Kavalan Solist Vinho Barrique ocenění "Nejlepší světové Single Malt Whisky". Letos byla whisky Solist Amontillado Sherry Single Cask Strength vyhlášena „Nejlepší Single Cask Single Malt Whisky světa" v prestižní soutěži World Whiskies Awards (WWA). Majitel palírny Kavalan Pan YT Lee, uvedl: „Jsme neuvěřitelně poctěni získáním dvou nejvyšších ocenění World Whiskies Awards. Palírna Kavalan Whisky se neustále učí a zdokonaluje naše whisky ve snaze nabídnout zákazníkům to nejlepší na světě." Porotci soutěže WWA v roce 2015 popsali whisky Vinho následovně: „Zpočátku velmi sladká švestkovitá příchuť na patře, s dotekem ovocného koláče a hřebíčku, chilli a skořice. S velmi suchým závěrem s nádechem vlašských a lískových ořechů. V ústech se okamžitě rozline bohatá likérová chuť. Velmi jemně dráždivá, s kořenitými a kouřovými podtóny." "Karamel, marcipán, káva-vanilka, zmrzlina, bohatě krémová s příchutí sušeného ovoce. Celistvá a překvapivě jemná. Stopy sandalového dřeva. Zpočátku smetanová a dále se jemně rozplývá, téměř zaniká, než projde do jícnu s nádechem třtinového cukru s jemně nahořklou stopou." Jim Murray ve své knize Whisky Bible napsal: „Amontillado je pravděpodobně můj oblíbený styl sherry. Ale kolikrát jsem objevil její delikátní, komplexní a nedoceněnou povahu dokonale převedenou do single malt whisky? Během nějakých 35 let to bylo pouze čtyřikrát nebo pětkrát a pochybuji, že by to kdy zdaleka bylo ve své podstatě takto pravdivé a elegantní." O společnosti Kavalan Whisky Tchajwanská palírna Kavalan Distillery se věnuje umění single malt whisky od roku 2006. První subtropická palírna whisky na světě je průkopníkem ve výrobě whisky v horkých klimatických podmínkách a získala již více než 180 zlatých medailí. Whisky Kavalan zraje v amerických dubových sudech v intenzivní vlhkosti a horku. K její kvalitě přispívají také mořské a horské vánky a pramenitá voda ze Sněžné hory, které společně přispívají k charakteristické krémovitosti whisky Kavalan. Kavalan se jmenuje po starém označení pro okres I-lan a díky své mateřské společnosti King Car Group může využívat třicetileté zkušenosti z oblasti výroby nápojů. Whisky Kavalan je dostupná ve 40 zemích. Více informací na www.kavalanwhisky.com/en/. Kontakt pro média: Yvonne Chou 886-3922-9000#7162 yvonne@kavalandistillery.com Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160715/389916
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.