Udílení cen Czech Hotel Awards 2016 zná své vítěze

Datum: 26.05.2016
Praha 26. května (PROTEXT) - Slavnostní galavečer Czech Hotel Awards - Hotel roku 2016 proběhl ve středu 25. května 2016 v divadle Le Royal v Praze. Zástupci vítězných hotelů, dorazili ze všech koutů České republiky, aby osobně převzali tato významná ocenění. Absolutním vítězem...
Praha 26. května (PROTEXT) - Slavnostní galavečer Czech Hotel Awards - Hotel roku 2016 proběhl ve středu 25. května 2016 v divadle Le Royal v Praze. Zástupci vítězných hotelů, dorazili ze všech koutů České republiky, aby osobně převzali tato významná ocenění. Absolutním vítězem v kategorii 3* hotelů se stal Hotel Otakar Praha, v kategorii 4* hotelů zvítězil Hotel Slovan Jeseník, v kategorii 5* hotelů získal absolutní vítězství Hotel Mandarin Oriental Prague. Nejoblíbenějším hotelem v kategorii Spa&Wellness se stal Hotel Berg z Libereckého kraje, v kategorii Congress se absolutním vítězem stal Hotel Medlov z kraje Vysočina. Záštitu pátého ročníku udílení cen Czech Hotel Awards udělila agentura Czech Tourism a Ministerstvo pro místní rozvoj. "Jménem celého organizačního týmu pátého ročníku udílení cen Hotel roku, chci poděkovat všem zúčastněným hotelům i partnerům. Jsme nesmírně rádi, že se můžeme podílet na růstu kvality poskytovaných služeb v oblasti hotelnictví a gastronomie," sděluje ředitelka udílení cen Czech Hotel Awards Klára Hejnová. Kontakt: Filip Chodl chodl@hotelawards.cz info@hotelawards.cz +420 777 073 667
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.