Kvalitní kosmetika pro děti Lilien od Union Cosmetic

Datum: 29.04.2016
Praha 29. dubna (PROTEXT) - Společnost Union Cosmetic, český výrobce kvalitní a cenově dostupné kosmetiky, nabízí také kosmetickou péči pro děti. V produktovém portfoliu najdete dětský sprchový šampon, dětskou pěnu nebo sprchové gely pro dívky a chlapce. Všechny výrobky jsou...
Praha 29. dubna (PROTEXT) - Společnost Union Cosmetic, český výrobce kvalitní a cenově dostupné kosmetiky, nabízí také kosmetickou péči pro děti. V produktovém portfoliu najdete dětský sprchový šampon, dětskou pěnu nebo sprchové gely pro dívky a chlapce. Všechny výrobky jsou vhodné pro citlivou dětskou pokožku. Naleznete je v běžné síti obchodních řetězců a drogerií i na e-shopech. 1) Dětský sprchový šampon Lilien Velmi jemný šampon a sprchový gel v jednom určený především pro děti. Bohatá pěna a jemný mycí účinek zpříjemní tak nejen každodenní mytí vlásků dítěte, ale současně je zdrojem nevšedního zážitku při koupání nebo sprchování. K dostánní jsou varianty Malina, Mango & Papaya a Zelené jablko. 2) Dětská pěna Lilien Velmi jemná pěna ve variantách Malina,Mango & Papaya a Jablko je určena především dětem. Dokáže zpříjemnit a prodloužit každodenní požitek dětí z koupele. Je velmi šetrná k pokožce a nevysušuje ji. 3) Sprchový gel pro dívky, Sprchový gel pro chlapce Lilien Sprchový gel je určen především pro citlivou dětskou pokožku. Dokonale myje, zvláčňuje. Pokožku zanechává po mytí jemnou a hebkou. Má příjemnou a dlouhotrvající vůni. Více na http://www.unioncosmetic.cz, případně na Facebooku. Kontakt pro média: Mariana Pohlová PR & média Tel.: 724 351 554 E-mail: pohlova@m-communication.cz cz.linkedin.com/pub/mariana-pohlová/2b/b43/554/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.