IKEA stahuje z prodeje stropní lampy LOCK, HYBY a RINNA

Datum: 09.02.2016
Praha 9. února (PROTEXT) - IKEA žádá zákazníky, kteří mají stropní lampu LOCK, HYBY nebo RINNA, aby ji co nejdříve demontovali a donesli zpět do jakéhokoli obchodního domu IKEA, kde jim budou vráceny peníze v plné výši. IKEA obdržela zprávy od zákazníků, kterým se přihodilo,...
Praha 9. února (PROTEXT) - IKEA žádá zákazníky, kteří mají stropní lampu LOCK, HYBY nebo RINNA, aby ji co nejdříve demontovali a donesli zpět do jakéhokoli obchodního domu IKEA, kde jim budou vráceny peníze v plné výši. IKEA obdržela zprávy od zákazníků, kterým se přihodilo, že u výše zmíněných lamp spadlo stínidlo. U některých případů bylo potřeba lékařské ošetření. Bezpečnost výrobků je pro nás v IKEA vždy na prvním místě. Všechny naše výrobky procházejí přísnými bezpečnostními testy, abychom si byli jisti, že splňují všechny platné standardy a normy. Navzdory tomu jsme obdrželi zprávy, že stínidla stropních lamp LOCK a HYBY spadla. V zájmu ochrany našich zákazníků a abychom zabránili dalším případným nehodám, stahujeme tyto výrobky z prodeje a zákazníkům za vrácené výrobky vyplatíme plnou náhradu. Stropní lampy HYBY a LOCK se prodávají ve všech zemích, kde IKEA působí. LOCK je v prodeji od roku 2002 a HYBY od roku 2012. Stropní lampa RINNA se prodává v 11 evropských zemích a v Číně od roku 2010. Stropní lampy HYBY, LOCK a RINNA mohou zákazníci vrátit do kteréhokoli obchodního domu IKEA, kde jim bude vyplacena plná cena výrobku. Při vracení není potřeba předložit doklad o nákupu. Více informací je zákazníkům k dispozici na http://www.IKEA.cz nebo se mohou obrátit na Kontaktní centrum IKEA na telefonu 234 567 890. IKEA se všem zákazníkům omlouvá za případné způsobené komplikace. Kontakt: Zdeňka Pecková PR Specialist CZ IKEA Česká republika +420 702 194 200 zdenka.peckova@ikea.com http://www.IKEA.cz http://www.facebook.com/IKEAceska?ref=stream http://www.youtube.com/user/ikeaceskarepublika ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.