Baterie do naslouchadel - mýty a fakta

Datum: 27.04.2015
Praha 27. dubna (PROTEXT) - Neslyšící, nedoslýchaví a ohluchlí spoluobčané. Víme a čteme o nich, některé známe, ale kdo z nás ví s jakými obtížemi se musejí potýkat, aby nás slyšeli, aby slyšeli zvonit tramvaj, houkat sanitku, štěkat psa...? Jediným pojítkem je naslouchadlo....
Praha 27. dubna (PROTEXT) - Neslyšící, nedoslýchaví a ohluchlí spoluobčané. Víme a čteme o nich, některé známe, ale kdo z nás ví s jakými obtížemi se musejí potýkat, aby nás slyšeli, aby slyšeli zvonit tramvaj, houkat sanitku, štěkat psa...? Jediným pojítkem je naslouchadlo. A srdcem každého je kvalitní Zinc-Air baterie, bez ní to prostě nejde. Ta, vzhledem ke krátké životnosti, se stává značnou položkou v rozpočtu a vyplatí se koupit tu správnou. A tady jsme u jádra problému. Reklama totiž tvrdí že pouze tahle a žádná jiná... a ani doporučení kamarádů nejsou ideální, tak co s tím? Potíž je totiž v tom, že každý uživatel sluchadla jej používá v trochu jiném režimu a proto každý potřebuje trochu jinou baterii. Každý vlastně potřebuje baterie otestovat přímo u sebe! Na základě těchto zjištění jsme připravili řešení. Zařadili jsme do nabídky také testovací sady baterií do naslouchadel, šest nejvýkonnějších modelů na trhu, za jednotnou cenu 12,-Kč/1 baterii. Stačí jednu takovou sadu zakoupit, postupně jednotlivé baterie otestovat, vybrat nejlepší a dál už kupovat jen ten model. A spokojení zákazníci našeho e-shopu obdrží baterie poštou jen za 17,-Kč poplatek, nebo mohou nakoupit osobně přímo v naší prodejně. Už řadu let se zabýváme prodejem baterií, máme mnoho zkušeností, širokou nabídku přímo od šesti výrobců, vynikající ceny i kvalitu zboží. Neobávejte se nás kontaktovat. Jan Melichar - BATERIE Pod Strašnickou vinicí 3a 100 00 Praha 10 e-mail: strasnice@janmelichar.cz tel.: 222 767 640 e-shop: www himalaj.cz; www.sluchadlovebaterie.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.