Digitalizace tras pro turisty získala další cenu

Datum: 21.04.2015
Praha 21. dubna (PROTEXT) - Po ocenění odborné poroty na festivalu Tourfilm v Karlových Varech a získání ceny Vizionář 2014 zaujal projekt videotras i porotu v soutěži IEA (Internet Effectiveness Awards). Videotrasy z dílny společnosti Turistika.cz získala ocenění v kategorii cestovní...
Praha 21. dubna (PROTEXT) - Po ocenění odborné poroty na festivalu Tourfilm v Karlových Varech a získání ceny Vizionář 2014 zaujal projekt videotras i porotu v soutěži IEA (Internet Effectiveness Awards). Videotrasy z dílny společnosti Turistika.cz získala ocenění v kategorii cestovní ruch a doprava. Příspěvek k digitalizaci turistického ruchu Společnost Turistika.cz, s.r.o. získala ocenění za efektivní a unikátní řešení v oblasti cestovního ruchu a dopravy – za projekt videotras. „Na jaře roku 2014 jsme začali s projektem videotras, kde díky naší světově unikátní aplikaci umožňujeme turistům videoprohlídku zajímavých tras, u kterých je vždy video provázáno s mapou a zajímavými body (POI) po trase. V průběhu roku 2014 se nám povedlo natočit 150 cyklistických a pěších tras. V zimě 2015 pak 20 tras na běžecké a sjezdové lyžování. Na základě pozitivních ohlasů od turistů i partnerů jsme se rozhodli vytvořit pro videotrasy vlastní web, na kterém se budou prezentovat trasy nejen z České Republiky, ale i ze zahraničí. Pro projekt jsme zvolili doménu livetouring.com“, popisuje ředitel Turistika.cz Jiří Pilnáček vznik unikátního projektu. Projekt videotras a spuštění livetouring.com je výrazným milníkem v oblasti digitalizace turistického ruchu. Cyklostezky, naučné stezky nebo procházky po historických městech jsou přístupné každému, kdo má připojení na internet. Z pohodlí domova si může aktivní i méně aktivní turista prohlédnout zajímavou trasu, nebo jen její nejzajímavější úseky, vyhodnotit náročnost a atraktivitu a případně samozřejmě sám vyrazit na výlet ve stopách videotrasy. „Pro letošek chystáme natočení dalších zajímavých tras v České Republice, ale nově také v zahraničí, kde právě získáváme spolupracovníky a klienty. Na konci roku chceme mít minimálně 5 až 10 tras ve všech sousedních zemích a další trasy v Evropě i jinde v zahraničí“, nastiňuje plány Turistika.cz její ředitel Jiří Pilnáček. Videotrasy Livetouring.com s jazykovými mutacemi: http://www.livetouring.com O soutěži IEA 2014 Internet Effectiveness Awards jsou ocenění udílená nejefektivnějším internetovým řešením na českém internetu. Porota hodnotí kvalitu poskytování online služeb, za kvalitní komunikaci se zákazníky a širokou veřejností a za dosažení reálných obchodních výsledků. Více o soutěži naleznete na http://www.iea.cz. KONTAKT: Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o., jirka@turistika.cz, +420737213520
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.