117. veletrh v Kantonu - "Nový program odměn láká kupující, aby se zúčastnili"

Datum: 31.03.2015
Kanton (Čína) 31. března (PROTEXT/PRNewswire) - Přední firmy z Číny a celého světa se brzy setkají v Kantonu na 117. kantonském veletrhu, který se uskuteční ve dnech 15. dubna až 5. května 2015. Důvody k návštěvě nejlukrativnější a nejprestižnější obchodní akce v Číně,...
Kanton (Čína) 31. března (PROTEXT/PRNewswire) - Přední firmy z Číny a celého světa se brzy setkají v Kantonu na 117. kantonském veletrhu, který se uskuteční ve dnech 15. dubna až 5. května 2015. Důvody k návštěvě nejlukrativnější a nejprestižnější obchodní akce v Číně, kde se dvakrát ročně uzavírají obchody ve výši miliard dolarů, byly vždy přesvědčivé, ale tentokrát mají noví zájemci další zvláštní a atraktivní popud k tomu, aby podnikli cestu na tuto událost. Program reklamních odměn pro nové kupující (Advertisement Reward for New Buyers) (ARNB) byl poprvé představen na 116. kantonském veletrhu v druhé polovině loňského roku. Nadcházející akce byla rozšířena, aby přilákala nové zájemce o obchody ze Spojených států amerických, Spojeného království, Kanady, Německa, Francie, Itálie, Španělska, Řecka, Ruska a Polska. Poukázku v hodnotě 100 amerických dolarů, kterou lze vyměnit za hotovost, potraviny nebo celou řadu služeb, je možné využít k čerpání výhod v širokém rozsahu. Kupony lze snadno uplatnit a ještě více si tak vylepšit zážitky z celého kantonského veletrhu. Loňské úspěšné představení programu odměn ARNB, který byl omezen pouze na nové kupující ze Spojených států amerických, přilákalo více než 215 nových návštěvníků, z nichž mnozí měli z této odměny velkou radost. "Nikdy jsem si nemyslel, že bych vyhrál nějakou velkou cenu," řekl šťastný Američan Harry, který navštívil veletrh poprvé. "Určitě doporučím veletrh v Kantonu všem mým přátelům, až se vrátím domů." Zájemci o obchody, kteří se účastní veletrhu poprvé, se mohou zařadit do programu odměn ARNB jednoduše tím, že kliknou na příslušný inzerát na webových stránkách veletrhu v Kantonu. Poté obdrží email, ve kterém jsou podrobně popsány služby, u kterých lze kupón použít. Poukázky, které lze využít buď před anebo v průběhu veletrhu, lze uplatnit za hotelové rezervace, pronájem automobilů, tlumočnické služby, výlety a stravu, nebo je lze vyměnit za peníze v hotovosti. Jedna věc je jistá, mnoho účastníků programu bude pravděpodobně považovat poukázku na 100 amerických dolarů za třešničku na opravdu velikém dortu. "Slyšel jsem o veletrhu v Kantonu spoustu věcí, než jsem sem přijel“, řekl Harry v rozhovoru s týmem sítě Facebook. "Program odměn ARNB a skvělá realizace akce pro mě znamená, že jsem byl odměněn dvakrát. Určitě přijedu zas!" Další informace o 117. veletrhu v Kantonu naleznete na internetové adrese: http://www.cantonfair.org.cn/en/index.asp Další informace o programu ARNB naleznete na internetové adrese: http://www.cantonfair.org.cn/en/ARNB/index.shtml For ARNB enquiries? paní Geng Chi Tel : +86-20-8913-8625 Email : gengchi@cantonfair.org.cn Kontakt pro média: pan Wu Xiaoying Tel : +86-20-8913-8628 Email : xiaoying.wu@cantonfair.org
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.