Nová platební metoda „Kup najisto“

Datum: 28.01.2015
Praha 28. ledna (PROTEXT) - Každý rok, pravidelně po vánočních svátcích, řeší podobný problém miliony lidí po celém světě. Pod stromečkem se jim nahromadí jeden či více nevhodných dárků, které neodpovídají jejich vkusu či představě. Prvotní „faux pas“ a předstíranou...
Praha 28. ledna (PROTEXT) - Každý rok, pravidelně po vánočních svátcích, řeší podobný problém miliony lidí po celém světě. Pod stromečkem se jim nahromadí jeden či více nevhodných dárků, které neodpovídají jejich vkusu či představě. Prvotní „faux pas“ a předstíranou radost následně střídají myšlenky, jak se takové věci co nejefektivněji, a pokud možno v tichosti zbavit. Revoluce v online nakupování Ovšem nesprávný výběr se pochopitelně nemusí týkat pouze období Vánoc. Jestliže pravidelně nakupujete na internetu, pak nám jistě dáte za pravdu, že některé zboží je jednoduše potřeba odzkoušet nebo si jej alespoň osobně prohlédnout. A právě pro tyto situace zavádí řada českých e-shopů, mezi něž spadá také portál Spořílek.cz, zbrusu novou službu s názvem „Kup najisto“. Díky této službě za objednané zboží zaplatíte až po tom, co si jej doma v klidu prohlédnete nebo odzkoušíte. Jak tato služba funguje? Zcela jednoduše. V e-hopu, který tuto platební metodu podporuje, objednáte zboží do celkové hodnoty, která se pohybuje na hranici 2 500 – 5000 Kč. Jako metodu platby zvolíte „Kup najisto“, vyberete způsob dopravy a vyplníte údaje nutné pro schválení této služby. Následně objednávku dokončíte a během několika hodin či dnů můžete očekávat přepravní společnost, která vám objednaný balíček doručí. Zaplatit objednané můžete až za 14 dnů Součástí objednané zásilky bude zálohová faktura splatná v období do 14 dnů. Během této doby si můžete zboží prohlédnout, vyzkoušet a následně se rozhodnout, zda jej zaplatíte nebo zašlete v původním stavu zpět do e-shopu, u kterého jste provedli objednávku. Služba je zpoplatněna částkou 39 korun, která však nepředstavuje žádný citelný zásah do rodinného rozpočtu. Ba právě naopak, dává zákazníkům jistotu správného výběru a bezpečného nákupu, která zde doposud chyběla. Více informací nejen o této službě, ale také o akčních cenách spotřebitelského zboží a novinkách na trhu naleznete na http://www.sporilek.cz KONTAKT: Josef Řezníček PR oddělení Telefon: 776690636 obchod@sporilek.cz http://www.sporilek.cz/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.