Petra Průšová výkonnou ředitelkou Millward Brown Central Europe

Datum: 28.01.2015
Praha 28. ledna (PROTEXT) - Společnost Millward Brown oznámila novou strukturu vedení CEE regionu. V rámci regionu CEE vytváří společnost Millward Brown nově dvě skupiny zemí, které budou navzájem spolupracovat. Kromě stávající skupiny, kterou tvoří trhy v Rusku, Ukrajině...
Praha 28. ledna (PROTEXT) - Společnost Millward Brown oznámila novou strukturu vedení CEE regionu. V rámci regionu CEE vytváří společnost Millward Brown nově dvě skupiny zemí, které budou navzájem spolupracovat. Kromě stávající skupiny, kterou tvoří trhy v Rusku, Ukrajině a Polsku a na jejichž fungování se nic nemění, vznikají další dvě skupiny trhů. První skupina s názvem „Central Europe“ zahrnuje Českou republiku, Slovensko, Maďarsko a Chorvatsko a jejím řízením byla od 1. 1. 2015 pověřena Petra Průšová, která doposud vedla Millward Brown v České a Slovenské republice. Druhá nově vytvořená skupina „Eastern Europe“ zahrnuje Bulharsko, Rumunsko a Srbsko. Společnost Millward Brown má v centrální Evropě velké plány a právě příchod Petry Průšové do čela této divize je velkou příležitostí pro dynamický rozvoj obchodních aktivit společnosti napříč trhy centrální Evropy. O Millward Brown Millward Brown je jednou z předních výzkumných agentur a odborníkem na efektivní marketingovou komunikaci, média a brand equity. S využitím integrovaných marketingových řešení – kvalitativních i kvantitativních – pomáhá Millward Brown svým klientům budovat silné značky a nabízet konkurenceschopné služby. Millward Brown provozuje více než 82 poboček v 52 zemích. Mezi další specializace Millward Brown patří Global Media Practice (zabývá se efektivitou médií), The Neuroscience Practice (využívající neurovědu pro doplnění tradičních výzkumných technik), Millward Brown Optimor (zaměřen na pomoc klientovi maximalizovat návratnost investic do značky a marketingu), Dynamic Logic (světový odborník na efektivitu digitálního marketingu) a Firefly Millward Brown (globální kvalitativní větev Millward Brown). Millward Brown je součástí společnosti Kantar, výzkumné, konzultační a informační skupiny WPP. KONTAKT: Jaromír Chaloupek Senior Business Development Manager Tel: +420 608 270 252 Email: jaromir.chaloupek@millwardbrown.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.