STĚHOVÁNÍ PLZEŇ - Stěhování, vyklízení bytů, demontáž a montáž nábytku

Datum: 19.12.2014
Plzeň 19. prosince (PROTEXT) - Vánoce jsou svátky klidu a pohody, ale pro někoho je to především konec roku s příslibem lepšího roku následujícího. Pokud jste jedni z těch, kdo plánují nový rok začít v novém bytě, domě, či přestěhovat firmu do lepších prostor, jsme tady...
Plzeň 19. prosince (PROTEXT) - Vánoce jsou svátky klidu a pohody, ale pro někoho je to především konec roku s příslibem lepšího roku následujícího. Pokud jste jedni z těch, kdo plánují nový rok začít v novém bytě, domě, či přestěhovat firmu do lepších prostor, jsme tady pro vás, abychom vám tuto životní změnu co nejvíce usnadnili. Bojíte se už předem, že vás veškerá vánoční příprava, nákupy dárků a sváteční pohoda mine, ve víru příprav na stěhování, samotného stěhování a pak zase ustavování nábytku? Už se nemusíte strachovat, jsme tady proto, abychom převzali veškeré stěhovací povinnosti na sebe a vy jste si mohli v klidu a pohodě vychutnat vánoční svátky. Jsme společnost Jaroslav Čepický – stěhování Plzeň a zajistíme, aby vaše životní změna proběhla bez komplikací. Vy se můžete v klidu věnovat svátečním přípravám a my se postaráme o demontáž nábytku, starý nábytek a věci, které již nebudete potřebovat ekologicky zlikvidujeme, stěhovaný nábytek a další předměty obezřetně sbalíme a převezeme na místo určení, kde opět nábytek vybalíme a namontujeme na místa, která nám ukážete. SPOLEHLIVOST, LÉTA PRAXE A ÚSPĚŠNÁ TRADICE Nezapomínejte na sebe a svou rodinu, ani ve chvílích, kdy potřebujete udělat tak významnou životní změnu jako je stěhování. Vaše rodina i vy si zasloužíte klidný a pohodový konec roku, stačí, když delegujete vaše starosti na naše bedra a dokonale si užijete vánoční svátky. Dárky vám nevymyslíme, cukroví nenapečeme, ale zato vás přestěhujeme tak dokonale, že se při další podobné události budete zase rádi k nám vracet, jako spousty našich spokojených klientů. POSTAVTE SVOU BUDOUCNOST NA ZAČÁTKU BEZ STRESŮ A ULTIMÁT JAROSLAV ČEPICKÝ – STEHOVÁNÍ PLZEŃ Stěhování po České Republice a Evropské unii Volejte NON-STOP mobil: 775 335 530 Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. KONTAKT NA KONEC: JAROSLAV ČEPICKÝ Kalikova 14 301 00 Plzeň Sídliště 838 330 11 Třemošná Telefon: +420 377 525 570 E-mail: cepicky.j@post.cz Web: www.stehovani-plzen.cz Stěhování NON-STOP mobil: 775 335 530
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.