Levné zájezdy do Řecka s CK LUNATOUR

Datum: 24.11.2014
Praha 24. listopadu (PROTEXT) - Řecko je kolébkou evropské kultury a vzdělanosti. Odkaz antického Řecka a jeho bohatá historie je stále živá a svádí k návštěvě nejen svými věhlasnými památkami, ale i příznivou polohou a přírodními krásami. Jsme cestovní kancelář...
Praha 24. listopadu (PROTEXT) - Řecko je kolébkou evropské kultury a vzdělanosti. Odkaz antického Řecka a jeho bohatá historie je stále živá a svádí k návštěvě nejen svými věhlasnými památkami, ale i příznivou polohou a přírodními krásami. Jsme cestovní kancelář LUNA TOUR a staráme se o to, aby si tyto nádherné kulturní skvosty, příjemné podnebí, průzračně čisté moře a pohostinnou atmosféru mohli dovolit všichni napříč společenskými vrstvami. Naše cenově velice dostupné zájezdy oceňují obzvláště senioři, rodiny s dětmi, ale i studenti, kteří chtějí poznávat svět, ale nemohou si dovolit velké investice. Na trhu cestovního ruchu působíme již 19 let a specializujeme se na Řecko, konkrétně poloostrov Chalkidiki a oblíbené letovisko Asprovalta - Vrasna. AUTOBUSOVÁ DOPRAVA Dopravu zajišťují profesionální řidiči s dlouholetou praxí plně klimatizovanými luxusními autobusy s mnoha bezpečnostními prvky, navíc jsou vybaveny televizí, toaletou i možností zakoupení občerstvení. Bezpečnost vozu a ochota příjemných řidičů vám zpříjemní cestu za prosluněnými plážemi. Samozřejmostí je i možnost vlastní dopravy, jež se projeví na celkové ceně ubytování. UBYTOVÁNÍ Ubytování nabízíme v komfortním rodinném hotelu Theo beach na okraji pláže s překrásným výhledem na moře a okolní krajinu. Vila Vergina stojí nadosah hotelu Theo beach a nabízí kromě příjemně vybavených pokojů i možnost využití hotelových služeb. Hotel Luna, další z nabídky pohodového ubytování, ohromí pohodlnými a zároveň prostornými pokoji, moře z hotelu sice není přímo na dohled, ale zato se vyjímá obrovskou nabídkou blízkých restaurací, kaváren a běžného civilního života. Vila Strimona je poměrně novou stavbou ve vzdálenosti 50 m od pláže a i zde jsou široké, písčité pláže, pozvolný vstup do moře a v okolí spousta barů a kaváren i obchůdků. Křišťálově průzračné moře, čistý vzduch a nádherná okolní scenérie spolu s pohodlným ubytováním, širokou nabídkou zájezdů a 24hodinovým delegátským servisem se rovná příjemná dovolená bez stresů a nečekaných komplikací. Pokud vás nabídka zaujala a chtěli byste se dozvědět více, kontaktujte nás prosím, velice rádi vám pomůžeme vybrat tu nejlepší lokaci pro vaši dovolenou. CK LUNA TOUR - ŘECKO S JISTOTOU www.lunatour.cz Copyright (c) 2014 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: CK LUNA TOUR Krakonošovo náměstí 74 Trutnov 541 01 tel: 499 811 408 tel: 777 811 307 fax: 499 810 356 email: lunatour@lunatour.cz email: lubossorm@lunatour.cz email: pavlinasormova@lunatour.cz web: http://www.lunatour.cz Ulrichovo nám. 810 tel/fax: 495 581 712 email: hradec@lunatour.cz icq: 468 895 549 icq skype: cklunatour ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.