Gigantické! 7 divů lyžařského světa

Datum: 24.11.2014
Kolín nad Rýnem 24. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Klasické antické divy světa byly tak gigantické, že by se dalo považovat až za zázrak, že vůbec byly stvořeny lidskýma rukama. Také v moderních lyžařských střediscích existují vedle sjezdovek neuvěřitelné stavby. Zvolili...
Kolín nad Rýnem 24. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Klasické antické divy světa byly tak gigantické, že by se dalo považovat až za zázrak, že vůbec byly stvořeny lidskýma rukama. Také v moderních lyžařských střediscích existují vedle sjezdovek neuvěřitelné stavby. Zvolili jsme pro vás 7 divů lyžařského světa. http://photos.prnewswire.com/prnh/20141124/717759-INFO Nejmodernější stavby vysoko na ledovcích a v lyžařských střediscích budou vždy pompézní a nápadné. Ve Finsku mohou lyžaři využít saunu v kabinové lanovce a ve Francii může být přepraveno v největší lanovce světa až 200 osob najednou. Lyžování je dokonce možné i uprostřed pouště, v horku a s velbloudy. Rolby obrovských rozměrů upravují sjezdovky v extrémně krátkém čase a lyžaři mají svatby v kostele z ledu. Díky tomu není divu, že zimní sporty jsou pro nás tím, čím jsou. Jsou pro nás fascinující! SnowTrex pro vás sestavil 7 lyžařských divů světa, které vás ohromí a překvapí. Celý text se sedmi lyžařskými divy světa najdete na našem tiskovém portálu: http://tisk.snowtrex.cz Pro další informace a tiskový materiál kontaktujte prosím: TravelTrex GmbH Ondřej Kubec tisk-cz@traveltrex.com tel. 234 495 495 TravelTrex patří v Evropě k předním organizátorům zimních zájezdů a nabízí atraktivní zimní dovolené se skipasem, které jsou dostupné na internetu v 15 jazycích a ve 20 zemích. Více informací najdete zde: http://tisk.snowtrex.cz/newsroom/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.