Digestoř Miele zvítězila v listopadovém dTestu

Datum: 31.10.2014
Praha 31. října (PROTEXT) - Je už téměř nepsaným pravidlem, že přístroje Miele sbírají vítězné vavříny v nejrůznějších spotřebitelských testech po celém světě. Potvrzují to i výsledky testu digestoří v posledním čísle nezávislého spotřebitelského časopisu dTest...
Praha 31. října (PROTEXT) - Je už téměř nepsaným pravidlem, že přístroje Miele sbírají vítězné vavříny v nejrůznějších spotřebitelských testech po celém světě. Potvrzují to i výsledky testu digestoří v posledním čísle nezávislého spotřebitelského časopisu dTest 11/2014. Z jedenácti komínových digestoří o šířce 60 a 90 cm zvítězil odsavač par Miele DA 416-6. Celkové hodnocení se skládalo z několika kritérií: odsávání (50 %), hlučnost (25 %), zpracování (5 %), obsluha (20 %). Test mj. poukazuje na kvalitu tukových filtrů, snadnou výměnu osvětlení či zpracování vnitřku odsavače bez ostrých hran. Vítězný model sice bude v sortimentu pouze do konce listopadu, ale výše uvedené vlastnosti vykazují i všechny ostatní digestoře Miele. Veškeré odsavače par Miele jsou vyvíjeny a vyráběny ve vlastním závodě Miele v německém Arnsbergu. Tento typ testu samozřejmě nemohl zohlednit jiná kritéria, např. životnost spotřebiče. Všechny spotřebiče Miele jsou totiž testovány na dobu životnosti až 20 let. Tak přísné testy nedělá žádný jiný výrobce spotřebičů pro domácnost. Nutno dodat, že digestoř Miele DA 416-6 nebyla jediným letošním vítězem. V čísle 9/2014 kralovala mezi pračkami Miele WKF 130 WCS, v dTestu 10/2014 zase dvě myčky Miele (G 6300 SCi a G 6360 SCVi). V dTesu 8/2014 byly zase vysavače Miele zvoleny samotnými čtenáři časopisu jako suverénně nejspolehlivější. Četná vítězství v mnoha nezávislých a prestižních spotřebitelských testech po celém světě (např. Stiftng Warentest, Öko-Test - Německo, Which - Velká Británie) jasně ukazují, že Miele bývá pro domácnost tou nejlepší volbou. Kromě ocenění kvality a spolehlivosti získávají přístroje Miele pravidelná uznání také za design. Miele je v mnoha zemích nejoceňovanější značkou v oboru. V německém žebříčku značek „best brands“ byla značka Miele v roce 2013 dokonce označena za nejlepší značku všech dob („best brand ever“). Taková značka mnohé prozradí i o svých uživatelích: zákazníci značky Miele kladou důraz na kvalitu, mají vysoké nároky na techniku i na ekologický aspekt domácích spotřebičů. Ti, kdo kupují Miele, tak jasně prezentují svůj postoj. http://www.miele.cz KONTAKT: Mariana Pohlová PR & média Tel.: 724 351 554 E-mail: pohlova@m-communication.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.