Asten Hotels se úspěšně rozrůstají

Datum: 24.10.2014
Praha 24. října (PROTEXT) - Nejnovější akvizicí společnosti Asten Hotels se stal nově zrekonstruovaný Boutique Hotel Golden Key Prague v Nerudově ulici. Nachází se v Domě u Zlatého Klíče, jehož historie sahá až do 13. století. Letos jde už o třetí hotel, který Asten Hotels...
Praha 24. října (PROTEXT) - Nejnovější akvizicí společnosti Asten Hotels se stal nově zrekonstruovaný Boutique Hotel Golden Key Prague v Nerudově ulici. Nachází se v Domě u Zlatého Klíče, jehož historie sahá až do 13. století. Letos jde už o třetí hotel, který Asten Hotels začala provozovat. Pod svou značku v únoru společnost převzala do dlouhodobého nájmu Boutique Hotel Klárov v Praze 1, od dubna obchodně zastupuje Villu Memories nedaleko Zlína. Za tři roky svého působení v Česku a na Slovensku tak rozšířila portfolio svých hotelů na osm (sedm v ČR a jeden v SR). "Vnímám letošní rok jako velmi důležitý mezník pro další rozvoj Asten Hotels. Podařilo se nám výrazně posílit naši pozici v Praze a Hotel Savoy ve Špindlerově Mlýně si po dvou letech provozu získal stálou a prestižní klientelu. Také Hotel Bellevue v Českém Krumlově dosáhl v letní sezoně skvělých výsledků a navíc jsme přímo v hotelu otevřeli první a jediný obchod L‘Occitane v jižních Čechách. Hotel Bellevue v Benešově se zase zařadil mezi nejoblíbenější hotely pro firemní akce vyššího managementu ve středních Čechách a naše spolupráce v partnerských hotelích i nadále úspěšně pokračuje,” popisuje současný vývoje Jiří Gajdošík, Managing Partner Asten Hotels. O výjimečnosti přístupu Asten Hotels se mohou hosté přesvědčit třeba v Hotelu Savoy ve Špindlerově Mlýně. Je ideálním místem pro rodinné pobyty, sportovce i zamilované páry. Pobyt lze přizpůsobit i na míru podle individuálních požadavků každého jednotlivého hosta po celý rok. "Už dávno neplatí, že Špindlerův Mlýn je pouze zimní destinací. Během letošní úspěšné letní sezony měli hosté možnost třeba bezplatně otestovat vozy BMW, anebo si stejně jako v loňském roce půjčit VESPA skútru a vyjet s ním na výlet až na Špindlerovku. V zimě budeme opět hostům poskytovat k otestování švýcarské ručně vyráběné lyže ZAI,“ uvádí Vladan Hájek, partner Asten Hotels. "Pro klienty Hotelu Savoy připravujeme ještě před začátkem zimní sezony rozsáhlé úpravy ve wellness, které projde koncepční změnou a nově bude nabízet své služby pod značkou ‚Spa by L‘Occitane‘,“ popisuje novinky Jiří Gajdošík a dodává: „Nezůstat stát na místě je totiž našim hlavním mottem. Neustále se snažíme našim hostům a partnerům přinášet novinky a naše produkty a služby vylepšovat. Během následujících 6 měsíců nás třeba čeká významná designová změna Hotelu Klárov, který tak do příští vysoké sezony vstoupí v novém kabátě.“ Asten Hotels je moderní a dynamickou skupinou, která se zabývá řízením, pronájmem a zastupováním luxusních butikových hotelů v Praze, Bratislavě a v regionech České republiky. Kontakt: Pro více informací nás kontaktuje na: Asten Hotels | PAŘÍŽSKÁ 1 | 110 00 PRAHA 1 | CZECH REPUBLIC + 420 734 490 736 | info@astenhotels.com | www.astenhotels.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.