Svatební a společenské šaty, které vám budou slušet

Datum: 23.10.2014
Brno 23. října (PROTEXT) - Plánujete svatbu? Chystáte se na důležitou společenskou událost, na kterou se potřebujete vhodně obléci? Navštivte půjčovnu společenských šatů, obleků a obuvi, v jejíž nabídce si jistě vyberete. Krásné šaty si rozhodně nemusíte kupovat, jejich...
Brno 23. října (PROTEXT) - Plánujete svatbu? Chystáte se na důležitou společenskou událost, na kterou se potřebujete vhodně obléci? Navštivte půjčovnu společenských šatů, obleků a obuvi, v jejíž nabídce si jistě vyberete. Krásné šaty si rozhodně nemusíte kupovat, jejich vypůjčením totiž ušetříte i několik tisíc korun. Bohatá nabídka svatebního salonu Navštivte svatební salon Chantal v Brně nebo v Třebíči, který disponuje bohatou nabídkou nádherných šatů a obleků pro mnoho příležitostí. Základní informace najdete na oficiálních webových stránkách, šaty si ale po internetu neobjednáte. Aby vám dokonale padly, doporučujeme je dobře vyzkoušet. Před svou návštěvou salonu se ale můžete inspirovat v krásné fotogalerii. Jemné elegantní nebo bohatě zdobené? Ve svatebním salonu Chantal můžete vybírat až ze 300 různých modelů, a pokud vám žádný z nich nepadne, máte možnost ušití šatů na míru. Krásné svatební šaty jsou vám k dispozici v mnoha velikostech, střizích a odstínech. Nenosí se jen sněhově bílé svatební šaty, ale trendy jsou i různé krémové odstíny. Ve svatebním salonu Chantal jsou pro vás připravené nádherné šaty z kolekcí Agnes, Secret, Silver nebo Moonlight. Nadchnou opravdu každou nevěstu. Společenské šaty, boty a pánské obleky V tomto salonu si dále můžete prohlédnout různé společenské šaty, které jsou k dispozici jak k zapůjčení, tak i ke koupi. Salon nabízí také šaty na prodlouženou do tanečních nebo pánské obleky. I váš partner totiž musí mít styl. Nesmíme zapomenout ani na různé svatební a společenské doplňky, jakými jsou například rukavičky, ozdoby do vlasů, podvazky a další drobnosti, bez kterých se neobejdete. Svatební salon Chantal nabízí všem nevěstám, ženichům, družičkám i mládencům komplexní služby. Kromě šatů a bot si zde můžete zajistit také svatební oznámení nebo vybrat snubní prsteny, které jsou v salonu připravené na ukázku. Můžete vybírat nejen z těch vyhotovených, ale také si je nechat vyrobit na míru svým představám. Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. kontakt: CHANTAL Svatební salon Brno IBC, Příkop 843/4 – Galerie (2. NP) GSM: +420 777 100 222 CHANTAL Svatební salon Třebíč Karlovo náměstí 9 GSM: +420 607 615 909 e-mail: chantal@chantal.cz web: www.chantal.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.