DRFG rozšíří nabídku krátkodobého ubytování v Brně

Datum: 22.10.2014
Brno 22. října (PROTEXT) - Investiční skupina DRFG rozšířila své portfolio nemovitostí o budovu v centru Brna. Jedná se o administrativní budovu, kterou DRFG přestaví na ubytovací zařízení apartmánového typu. Celková rekonstrukce proběhne v nadcházejících měsících,...
Brno 22. října (PROTEXT) - Investiční skupina DRFG rozšířila své portfolio nemovitostí o budovu v centru Brna. Jedná se o administrativní budovu, kterou DRFG přestaví na ubytovací zařízení apartmánového typu. Celková rekonstrukce proběhne v nadcházejících měsících, přičemž termín uvedení do provozu je plánovaný na polovinu roku 2015. Záměrem DRFG je uspokojit poptávku po levnějším typu ubytování jak mezi návštěvníky, kteří v Brně tráví několik dní pracovně nejen v období veletrhů, tak i mezi turisty, kteří upřednostní apartmánový typ ubytování oproti hotelovému. K dispozici budou mít jedno až třílůžkové pokoje se sociálním zařízením za cenu nižší, než je běžná cena hotelového pokoje. Další početnou skupinou, na kterou DRFG cílí, jsou domácí a zahraniční studenti vysokých škol, kteří vyhledávají vyšší standard bydlení. Jan Veselý, ředitel divize nemovitostních projektů v DRFG, řekl: "Na brněnském trhu ubytovacích kapacit vidíme mezeru v cenové skupině pod tradičními hotely. Chceme návštěvníkům Brna nabídnout možnost ubytování, která je poslední dobou ve světě stále vyhledávanější. Jde o zcela jiný koncept krátkodobého ubytování než poskytují hotely. Například nepočítáme s klasickou recepcí, vše bude řešeno v rámci elektronické komunikace - jak rezervace, tak platba, samotné ubytování i odjezd. Početné skupině návštěvníků tak nabídneme velmi zajímavou alternativu krátkodobého ubytování. Půjde opravdu o "easy stay." O investiční skupině DRFG DRFG je česká investiční skupina s kapitálovými podíly ve firmách zabývajících se investičními a finančními službami, energetikou, nemovitostmi, vzděláváním a výzkumem, vývojem software a výrobou. Cílem DRFG je zhodnocovat kapitál prostřednictvím investic do perspektivních firem a projektů. Řídí se investiční filozofií založenou na upřednostňování investic v oborech, v kterých má expertízu, v lokalitách, které jsou jí kulturně i geograficky blízké, a v projektech, kde může získat významný rozhodovací podíl. Kontakt: Miroslav Princ Tel.: +420 720 562 512 Email: miroslav.princ@drfg.cz DRFG a.s. www.drfg.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.