Věžní hodiny – pro svůj význam a tradici jen tak nezmizí

Datum: 30.09.2014
Praha 30. září (PROTEXT) - I každá menší obec má své věžní hodiny - ukazují přesný čas, dokreslují krásu dominantních staveb, dotvářejí vzhled radniční či kostelní věže. Tímto ne zcela běžným oborem se zabývá firma Věžní hodiny Valla. Firma nabízí výrobu...
Praha 30. září (PROTEXT) - I každá menší obec má své věžní hodiny - ukazují přesný čas, dokreslují krásu dominantních staveb, dotvářejí vzhled radniční či kostelní věže. Tímto ne zcela běžným oborem se zabývá firma Věžní hodiny Valla. Firma nabízí výrobu a montáže číselníků a strojů věžních hodin, generální opravy starších strojů včetně přestavby na elektrický nátah, kusovou výrobu atypických hodin pro interiéry i exteriéry dle předlohy zákazníka, údržbu a opravy věžních hodin. „Naše firma byla založena v roce 1990. Čerpáme z dlouhodobých zkušeností s výrobou a montážemi věžních hodin v podniku OPP Vyškov, který navazoval na tradici firmy Dvořák. Pod touto značkou se věžní hodiny ve Vyškově vyráběly již od roku 1900,“říká o historii firmy Valla Jarmila Rudolecká Vallová. Číselníky na míru Číselníky vyrábí firma Věžní hodiny Valla přímo na míru, proto na váš objekt skvěle padnoua budou působit, jako by tam byly od pradávna. Vzhled a konstrukci si samozřejmě určíte sami. Firma nabízí číselníky plné, prosvícené nebo přímo na omítce.Čísla, eventuelně značky, mohou být tepané z měděného plechu, plastové, malované nebo nalepené z folie. Vše je na volbě zákazníka. „Jsme schopni vyrobit i přesné kopie původních ciferníků,“ upřesňuje Jarmila Rudolecká Vallová. Vzorník číselníků najdou zákazníci přímo na internetových stránkách firmy Věžní hodiny Valla. Volba stroje také záleží na zákazníkovi. Je možné si vybrat elektrický hodinový stroj nebo klasický mechanický. Každý má jiné výhody a přednosti. Který zvolit, abyste byli spokojeni, vám samozřejmě poradí odborníci firmy Valla. „Nabízíme kompletní servis, samozřejmostí je tedy i montáž. Každý náš projekt je něčím specifický. I samotnou přípravu montáže tak vždy řešíme individuálně, jednak kvůli zajištění plošiny či lešení, přípravě elektroinstalace či kvůli případné pomoci při vyzdvižení číselníků,“ vysvětluje Jarmila Rudolecká Vallová. kontakt: Věžní hodiny Valla Jarmila Rudolecká Vallová U Jordánka 135/67 682 01 Vyškov Mobil: +420 605120222 E-mail: veznihodinyvallova@seznam.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.