Kempování na Lipně i na konci letní sezóny

Datum: 19.09.2014
Praha 19. září (PROTEXT) - Léto ještě nekončí, byť to při pohledu z okna může tak vypadat. Pokud plánujete pozdní letní dovolenou, máme pro vás tip na návštěvu Lipenské přehrady, ve které se ti otužilejší z vás mohou vykoupat i během září a října. Vodní nádrž Lipno...
Praha 19. září (PROTEXT) - Léto ještě nekončí, byť to při pohledu z okna může tak vypadat. Pokud plánujete pozdní letní dovolenou, máme pro vás tip na návštěvu Lipenské přehrady, ve které se ti otužilejší z vás mohou vykoupat i během září a října. Vodní nádrž Lipno se nachází na Vltavě, nedaleko Českých Budějovic, kde ji obklopují lesy Šumavy. Ubytování na Lipně za skvělou cenu Ubytování na Lipenské přehradě vás rozhodně nemusí vyjít draho, obzvlášť když se rozhodnete pro bydlení v kempu. Rádi bychom vám doporučili kemp u Kukačků, který nabízí možnost ubytování ve stanech, karavanech, chatkách nebo v mobilních domcích. Kemp disponuje sportovním zázemím pro děti i dospělé a nabízí také možnost zapůjčení lodí, se kterými můžete vyjet na výlet po přehradě. V nabídce mají mořské kajaky, šlapadla a pramice. Mobilní domky jsou v kempu nabízeny od roku 2013. Představují formu pohodlné rekreace, kterou si tak užijete v každém věku. Vybírejte mezi dvou a tříložnicovým domkem. Každý domek tvoří několik samostatných pokojů. Ty jsou vybavené kuchyní, jídelním koutem, koupelnou a také toaletou. Patří k nim i venkovní posezení, které využijete s rodinou i s přáteli. Lipenská přehrada na dosah Kemp u Kukačků se nachází přímo na okraji Lipna, konkrétně 1,5 km od Horní Plané. Během minulých let prošel rozsáhlou renovací, která se zasloužila o jeho moderní vzhled a služby na vysoké úrovni. Všichni ubytování tak mohou využívat nové toalety a koupelny, dětský koutek, vybavenou kuchyň nebo prádelnu. Stravování v kempu zajišťuje občerstvení U Jezera, kde můžete vybírat z bohaté nabídky jídel i nápojů. Na webu kempu u Kukačků najdete také fotogalerii ubytování, ve které si můžete udělat představu o tom, jak kemp vypadá. Jsou zde i fotky z akcí, které se v kempu konají během celého roku. Ubytování si můžete domluvit v hlavní sezóně během července a srpna, nebo ho zajistit i mimo sezónu, kdy je také výrazně levnější. kontakt: Kemp u Kukačků Pihlov 382 26 Horní Planá CZECH REPUBLIC www.kemp-lipno.cz +420 724 317 529
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.